עבור לתוכן

נראה ש-ABIT חזרה לחיים !!!

Featured Replies

פורסם

ראיתי היום שהלוח נמצא גם במחירון של נעה

• תגובות 50
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סה"כ חברת ABIT אחת החברות הטובות שיש ......ממליץ בחום ......היה לי אתה IC-7 MAX 3 לפני כמה זמן לבדיקה והכל עבד מצויין ....

בכלל גם ה OC מצויין .

פורסם

איך אתם מסדרים את המחשב בלי המארז

יש לכם איזה תיק ? או הכל חשוף לגמרי ?

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לדרוך עליו, הוא כולו אור אדום.

יש בזה משהו... בכל מקרה, איך אנשים ללא מארז מסתדרים ? שוסטר (באנגלית, כותבים את השם שלך SHOSTAR או SHOW-STAR?), צוות ביקורות, חויות אישיות בבקשה !

יש FULL אבק אחרי זה...

וזה לא מסודר ו...

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6433

הוא יחסית זול ללוח כזה לא???? :o

כן... בביקורות כתוב 1300-1400... אז או שנועה חרגו ממנהגם וזולים, או שהלוח זול ומצויין בלי קשר (שילוב נדיר)...

פורסם

בעניין המארז.

אם אתם OCERים שכל היום מתעסקים עם המחשב ברמת החומרה, יהיה קל יותר לעבוד ללא מארז.

כמו כן, אנשים שעובדים עם קירורי אקסטרים יעדיפו מחשב מחוץ למארז, שוב מטעמי נוחות.

פורסם
  • מחבר

בעניין המארז.

אם אתם OCERים שכל היום מתעסקים עם המחשב ברמת החומרה, יהיה קל יותר לעבוד ללא מארז.

כמו כן, אנשים שעובדים עם קירורי אקסטרים יעדיפו מחשב מחוץ למארז, שוב מטעמי נוחות.

כרגע אני עדיין OVER-CLOCKER WANNABE, רק ברגע שאני אעשה פרויקט אוברקלוק רציני עם תוספת מהירות שעון של לפחות ג'יגה אני אחשב אוברקלוקר רציני, בכל מקרה, על מארז אני חושב שאני בינתיים לא אוותר... חזרה לדיון, מה אתם אומרים ? המגמה של הלוח הזה (כלומר זול, טוב, יציב, ושווה 100% את מחירו) תמשיך ?

פורסם

המחיר שהיה כתוב בכתבה ממש לא מדוייק בכל החנויות שמוכרים את הלוח הוא עולה פחות ממה שהם כתבו.

ניראה לוח פצצה למחיר שלו רק היה יותר טוב אם זה היה לוח CF ולא SLI :bash:

פורסם

בביקורות כתוב 1300-1400... אז או שנועה חרגו ממנהגם וזולים, או שהלוח זול ומצויין בלי קשר (שילוב נדיר)...

האמת אני לא זוכר שכתבתי את זה... תן קישור לעמוד

יש FULL אבק אחרי זה...

וזה לא מסודר ו...

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6433

הוא יחסית זול ללוח כזה לא???? :o

קומפרסור בבית, פותר את כל הבעיות

פורסם

WTF?

מה זה קומפרסור? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

האמת אני לא זוכר שכתבתי את זה... תן קישור לעמוד

אמ... הלכתי לחפש, אני תכף אמצא...

עריכה : מצאתי, כתוב שם שה-ASUS עולה 1700, ושהלוח של ABIT זול ממנו ב-500 שקל, יוצא בתכלס 1200... זה כן מדויק כנראה, 1000-1200 נראה מחיר מאוד הוגן ללוח כזה

פורסם

שאלה קטנה:

המאווררים שעל הלוח (שני המאווררים הקטנים שליד ה- USB בלוח של ABIT. מוצאים אוויר או מכניסים?

אם הם מכניסים אוויר זה בעייתי... אחרי חודשיים יש לך שם הר של אבק!!!

פורסם

WTF?

איפו אחיבור של המסך??

אין שם :errrr:

פורסם

WTF?

מה זה קומפרסור? :kopfpatsch:

ראית פעם איך מנפחים צמיגים (בפנצ'רייה / מוסך)?

זה מכשיר שדוחס אוויר ומוציא אותו בלחץ גבוה

זה מאוד שימושי לנקיון אבק

אמ... הלכתי לחפש, אני תכף אמצא...

עריכה : מצאתי, כתוב שם שה-ASUS עולה 1700, ושהלוח של ABIT זול ממנו ב-500 שקל, יוצא בתכלס 1200... זה כן מדויק כנראה, 1000-1200 נראה מחיר מאוד הוגן ללוח כזה

יותר מהוגן, זה לוח עם יחס עלות תמורה מאוד גבוה

שאלה קטנה:

המאווררים שעל הלוח (שני המאווררים הקטנים שליד ה- USB בלוח של ABIT. מוצאים אוויר או מכניסים?

אם הם מכניסים אוויר זה בעייתי... אחרי חודשיים יש לך שם הר של אבק!!!

מוציאים, והם אפילו שקטים בשביל 40 מ"מ

WTF?

איפו אחיבור של המסך??

אין שם :errrr:

איזה מסך? החיבור של המסך זה בכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

הלוחות האלה אכן לא מכילים כרטיס מסך מובנה, מכייוון שרוב הגיימרים בוחרים כרטיס מסך חיצוני, שחזק הרבה יותר, תנסה פעם לשחק משחקים על מובנה נראה כמה תהנה מזה...

בקיצור, לוחות לשוק הגיימרים ממש לא יכילו כרטיס מסך מובנה, בזבוז טהור של כסף מצד יצרניות הלוח ומצד הצרכן שיקנה אותו .

לגביי יחס עלות תועלת, הוא אכן מצוין בלוח הזה, וכדאי שכל יצרנית לוחות אם באשר היא תלמד מזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים