עבור לתוכן

נראה ש-ABIT חזרה לחיים !!!

Featured Replies

פורסם

אחריי עידן שחור של שנתיים בערך, ובבעלות של חברה חדשה (ULI אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר), לפי הביקורת האחרונה (למי שלא קרה עדיין http://hwzone.co.il/reviews/crosshair_fatality/) נראה ש-ABIT חזרה למסלול ולשם הטוב שאז היה לה כחברה כמו DFI שמייצרת לוחות במיוחד לאוברקלוקינג... יפה מאוד שהם הצליחו לתת בראש ל-ASUS, ואני מקווה בשבילם שימשיכו ככה...

• תגובות 50
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל-ABIT יש לוחות מצוינים , הבעיייה היא בייבוא לארץ

פורסם

ULI נקנתה ע"י NVIDIA

ABIT נקנתה ע"י USI

פורסם

ביצועים חביבים, אך למי אכפת!

לוחות מהממים!

פורסם

מבחינת אורות ה-ASUS היה יותר יפה

אבל מבחינת ה-PCB והפלסטיקה של הסלוטים וכו' אהבתי יותר את ה-ABIT

פורסם
  • מחבר

ULI נקנתה ע"י NVIDIA

ABIT נקנתה ע"י USI

צודק... יתוקן .

ביצועים חביבים, אך למי אכפת!

לוחות מהממים!

רוב האנשים (והגיימרים, שאלייהם מכוון לוח זה !) עובדים עם מארז סגור, לחלקם יש גם חלון (או עשו אחד עם מודינג) לא רואים אותם בכלל, אבל כן, באופן כללי האורות של ABIT היו יותר יפים (תודה לדני על התמונות המצויינות !!!), מה שכן, אם הם היו כחולים הם היו לדעתי אפילו יותר יפים, אבל קצת גיוון לא יזיק, בכל מקרה, אני מקווה מאוד בשביל ABIT שהם ימשיכו ככה וכמו פעם, יביאו לוחות אם שיחשבו אוברקלוקרים בדם

פורסם

צודק... יתוקן .רוב האנשים (והגיימרים, שאלייהם מכוון לוח זה !) עובדים עם מארז סגור, לחלקם יש גם חלון (או עשו אחד עם מודינג) לא רואים אותם בכלל, אבל כן, באופן כללי האורות של ABIT היו יותר יפים (תודה לדני על התמונות המצויינות !!!), מה שכן, אם הם היו כחולים הם היו לדעתי אפילו יותר יפים, אבל קצת גיוון לא יזיק, בכל מקרה, אני מקווה מאוד בשביל ABIT שהם ימשיכו ככה וכמו פעם, יביאו לוחות אם שיחשבו אוברקלוקרים בדם

מי עובד עם מארז :-\

פורסם

רוב האנשים (והגיימרים, שאלייהם מכוון לוח זה !) עובדים עם מארז סגור, לחלקם יש גם חלון (או עשו אחד עם מודינג) לא רואים אותם בכלל, אבל כן, באופן כללי האורות של ABIT היו יותר יפים (תודה לדני על התמונות המצויינות !!!), מה שכן, אם הם היו כחולים הם היו לדעתי אפילו יותר יפים, אבל קצת גיוון לא יזיק, בכל מקרה, אני מקווה מאוד בשביל ABIT שהם ימשיכו ככה וכמו פעם, יביאו לוחות אם שיחשבו אוברקלוקרים בדם

כמו שכתבתי הצבע האדום הוא המזוהה עם Fatal1ty

פורסם

יוווו ליאור אתה יכול להביא קישור ללוח הזה של של ABIT? חוץ מKSP... יש בעוד חנויות בארץ?

פורסם

איזה לוח ה ABIT

!! :-X

DAMN NIGGAZ!

:xyxthumbs:;):):D ;D

פורסם

באתר הזה הלוח מופיע בין המוצרים שלהם אבל הם לא כותבים מחיר והם לא כותבים אפילו איפה המעבדה

http://www.idan-comp.com/

לא ראיתי במקום אחר בכל מקרה אם מתחשבים בזה ש KSP היא היבואנית שלהם אני לא רואה סיבה למה לא לקנות משם (בכל מקרה בדרך כלל שם זה יהיה זול יותר).

פורסם
  • מחבר

מי עובד עם מארז :-\

אני, למשל... למה לא לעבוד עם מארז בכל מקרה? אם תתן סיבות מספיק טובות אולי גם אני אעבור ללוח אם חשוף .

כמו שכתבתי הצבע האדום הוא המזוהה עם Fatal1ty

יש איתו עוד כמה דברים שמזוהים איתו, 16 שעות ביממה על המחשב, למשל... בכל מקרה, הלדים יפים, אבל יש אופציה לגרום להם לא להבהב ? אם אתה מסתכל על מסך והלוח אם (חשוף) לידך, הלדים רק יעצבנו אותך אחריי חצי שעה, נדמה לי שאפילו כתבת את זה בביקורת...

עריכה : אכן כתבת, וכנראה שהביקורת נעשתה במצב שבו מסך המחשב שאיתו עבדת מולך, כשלוח האם מועמס בהכל לידך, הלדים המהבהבים כנראה מגרים את העין ואז בזמן גיימינג (שלזה הלוח הזה נועד...) זמן התגובה שלך עולה פלאים, ואז אתה אוכל יותר יריות ומת יותר מהר, ומגיע למצב שבו אתה צועק "*&^ אמא של ABIT !!!" יותר מהר...

איזה לוח ה ABIT

!! :-X

DAMN NIGGAZ!

:xyxthumbs:;):):D ;D

וואחד סוס מסתבר, משתלם גם בניגוד ל-ASUS ROG CROSSHAIR

באתר הזה הלוח מופיע בין המוצרים שלהם אבל הם לא כותבים מחיר והם לא כותבים אפילו איפה המעבדה

http://www.idan-comp.com/

לא ראיתי במקום אחר בכל מקרה אם מתחשבים בזה ש KSP היא היבואנית שלהם אני לא רואה סיבה למה לא לקנות משם (בכל מקרה בדרך כלל שם זה יהיה זול יותר).

זאת חנות שלא שמעתי עליה מאולם...

פורסם

אני, למשל... למה לא לעבוד עם מארז בכל מקרה? אם תתן סיבות מספיק טובות אולי גם אני אעבור ללוח אם חשוף .יש איתו עוד כמה דברים שמזוהים איתו, 16 שעות ביממה על המחשב, למשל... בכל מקרה, הלדים יפים, אבל יש אופציה לגרום להם לא להבהב ? אם אתה מסתכל על מסך והלוח אם (חשוף) לידך, הלדים רק יעצבנו אותך אחריי חצי שעה, נדמה לי שאפילו כתבת את זה בביקורת...

עריכה : אכן כתבת, וכנראה שהביקורת נעשתה במצב שבו מסך המחשב שאיתו עבדת מולך, כשלוח האם מועמס בהכל לידך, הלדים המהבהבים כנראה מגרים את העין ואז בזמן גיימינג (שלזה הלוח הזה נועד...) זמן התגובה שלך עולה פלאים, ואז אתה אוכל יותר יריות ומת יותר מהר, ומגיע למצב שבו אתה צועק "*&^ אמא של ABIT !!!" יותר מהר...

וואחד סוס מסתבר, משתלם גם בניגוד ל-ASUS ROG CROSSHAIRזאת חנות שלא שמעתי עליה מאולם...

ללא מארז, הטמפ' טובות יותר מכל מארז (תחסוך לעצמך את העלות).

פורסם
  • מחבר

ללא מארז, הטמפ' טובות יותר מכל מארז (תחסוך לעצמך את העלות).

מצד שני, בחושך, לדרוך על לוח האם לא יהייה משהו נעים במיוחד...

פורסם

אתה לא יכול לדרוך עליו, הוא כולו אור אדום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים