עבור לתוכן

מחשב למשחקים ב~5500 שח'

Featured Replies

פורסם

שלום,

דבר ראשון אני אציין שאני כרגע בדילמה אם לקנות עכשיו או לחכות כמה חודשים עד שיצא DX10. אני מקווה שמלבד המפרט אנשים גם יביעו דעה אם כדאי לחכות או ללכת על המפרט שמציעים.

המחשב שלי כבר ממש מקרטע במשחקים החדשים (למשל בGOTHIC 3) ולכן הגיע הזמן לשדרג. יש לי את כל הציוד ההיקפי (האיכותי) שצריך ומסך אני כנראה אשדרג בנפרד. המפרט הוא רק לקופסא.

המחשב מיועד למשחקים ולא עומד לעבור שום OC אז נא לקחת זאת בחשבון (אין טעם לקחת רכיב יותר יקר שיכול לעמוד בOC).

התקציב הוא בסביבות ה~5500 שח'. אני צריך הרבה זכרון (יותר מ2GIGA אולי אפילו 4) ואחרי השדרוג אני לא עומד לשדרג שוב המון זמן.

אפשר חריגה קלה בתקציב אם תופסת קלה תספק קפיצת מדרגה משמעותית בביצועים.

יש לי פה באיזור בעיה של אבק לכן כדאי שהמארז יכיל פילטרים לאבק אם אפשר.

תודה מראש!

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1087

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-S3 ¤832

כרטיס מסך:

CLUB-3D PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGNX-GS796 - RETAIL ¤1210

דיסק קשיח:

SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤462

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1090

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤232

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤441

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5555

לקוח מ-IQPC

אין לך צורך ב-4 ג'יגה זיכרון זה בטוח,יש לך פה ספק מעולה ושקט,2 ג"ב זיכרון שעובדים בדיואל צ'נאל,לוח M טוב שיתמוך כנראה במרובעי ליבה,מארז מצויין עם פילטרים לאבק,ומעבד קונרו שעליו לא צריכים להרחיב

פורסם

אחלה מפרט xtract, התמורה הכי טובה לכסף...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על המפרט.

מה בנוגע לDX 10. בהנחה שאחרי שאני אקנה מחשב אני לא אשדרג שוב המון זמן, האם כדאי לחכות לDX10 או ללכת על המפרט שהצעת?

עד כמה DX10 ישנה למשחקים?

פורסם

עד כמה DX10 ישנה למשחקים?

אם מדובר במשחק שמותאם ל-DX10, אז הרבה.

פורסם

אכן,אם זה משחקים שמתאימים ל-DX10 ההבדל הוא לא קטן.

העניין הוא שהמחירים בהתחלה צפויים להיות בשמיים,ועד שכל העניין יכנס ל-mainsreem יעברו כמה חודשים טובים אולי יותר אפילו.

אני אישית לא היתי מחכה,קונה עכשיו,עוד שנה וחצי קונה כ.מסך תומך שבטח יהיו מחירים כבר הרבה יותר נורמאליים.

תלמד,כמעט תמיד כשחומרה חדשה לגמרי יוצאת ממש לא כדאי לקנות אותה,יש עוד קצת באגים,וכמובן המחיר בשמיים

פורסם
  • מחבר

אוקיי שיכנעת אותי לא לחכות.

שאלה נוספת:

בהנחה שחריגה מהתקציב אפשרית, מה הייתה משנה ועד כמה זה ישפיע? (אני לא רוצה לחרוג, אבל כמו שכבר אמרתי אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה.)

פורסם

באמת שהכל הוא פחות או יותר התמורה הטובה ביותר לכסף.

אולי רק היתי משנה את הלוח לאחד שיותר טוב ל-OC אם זו המטרה.

אבל אם לא,היתי נשאר ככה,הזכרונות והלוח גם ככה יאפשרו לך OC מכובד,2 ג"ב יזכרון יש לך,ספק מעולה כ.מסך מצוין וכו' וכו'.

היתי רק משנה את המארז אם הוא לא מוצא חן בעיינך מבחינת יופי ל-GB טריטון.

שיפור? לא ממש,שניהם מעולים

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן לעשות שום OC. לא עכשיו ולא בעתיד.

האם זה משפיע על משהו?

אתה יכול אולי לבנות את המארז מנועה מחשבים? (www.noacomp.co.il)

הם קרובים אלי "קצת" יותר מאשדוד :)

גם KSP קרובים אלי אבל יש יותר מידי ביקורות גרועות על KSP. החנויות שאיתם לא היו לי בעיות היו נועה ו(למרבה הפלא) אייבורי מחשבים.

ושוב תודה על ההשקעה...

פורסם

אין לי בעיה לבנות לך מנועה מחשבים,אבל לא יצא אותו דבר,נועה מחשבים ברוב החלקים יותר יקרים מ-IQPC.

חוץ מזה אני אישית חושב,שבהשקעה כזו גדולה (5500 ש"ח) ולא שכיחה בכלל כדאי מאוד להתאצץ קצת ולקנות ממקומות כדאיים למשל ה-IQPC הזו..

פורסם
  • מחבר

כן, בעיון קצר אני שם לב שנועה יקרים יותר בסדרי גודל! אותו מחשב מהם עולה פי 1.5 לפחות! :kopfpatsch:

איך החנות הזאת IQPC? אף פעם לא שמעתי עליה לפני כן.

אולי אני אקנה בKSP.... :(

את המסך אני קונה בKSP בכל מקרה ( ?VX922 19'' LCD 2ms DVI? 1950)

פורסם

אתה מוזמן לקנות מהיכן שמתחשק לך,לגבי המסך רק כדאי שתתייעץ בפורום מסכי LCD

לפי חוקי הפורום,אסור לתת חוות דעת על חנויות לכן אני מנוע מלהגיד לך "איך" IQPC וחנויות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

שאלה נוספת. האם הלוח אם יתמוך בשדרוג לכרטיס DX10? מה המשמעות של PCI-Express x 16? (שמתי לב שזה ההבדל בין הדגם הזה של הלוח אם לדגם המתקדם שלו)

פורסם

PCIE זה החיבור של הכ.מסך,16 זה מהירות החיבור,לא ככ מבין בזה..

יש 8 ו-16,ו-16 זה הכי טוב כיום (עד כמה שידוע לי).

לגבי ה-DX10 אם הוא יבוא ב-PCIE (והוא יבוא ככה) אז לא צריכה להיות בעיה,השאלה אם הספק יחזיק,אני מאמין שהוא יחזיק אבל אי אפשר לדעת עדיין שום דבר בוודאות

פורסם

יש גם skypc אם זה עוזר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים