עבור לתוכן

זקוק לטיפים מועילים בcompany of heroes

Featured Replies

פורסם

כשאני משחק מול המחשב ברמת normal , אני בדרך כלל מוביל בהתחלה, עד שהגרמנים מתחילים לייצר טנקים בכמויות ומשנים את התמונה. אני משתמש בsticky bombs האומללות ומנסה לייצר פה ושם shermans אבל הגרמנים פשוט לא מפסיקים לייצר את הטנקים שלהם וזה נהיה אבוד..

מישהו פה מצליח לנצח על normal? יש טיפ להתגברות על הטנקים?

(מדובר בגרסא 1.2)

פורסם

תשתלט על ההתחלה על כמה שיותר מאגרי דלק אחרת אין לך סיכוי לנצח

כל שאר הפעולות (בניינים, שדרוגים וכו') נמצאות בעדיפות שנייה כל עוד לא השתלטת לפחות על מאגר דלק אחד

פורסם

תשתלט על ההתחלה על כמה שיותר מאגרי דלק אחרת אין לך סיכוי לנצח

כל שאר הפעולות (בניינים, שדרוגים וכו') נמצאות בעדיפות שנייה כל עוד לא השתלטת לפחות על מאגר דלק אחד

תייבש את האוייב ממשאבים כמה יותר ותגרום לו להלחם עליהם

+

תעבוד עם מוקשים

פורסם
  • מחבר

תודה! זה באמת עובד..חח עכשיו אני מביס את המחשב בקלות גם על normal ;D

יש לכם עוד טיפים? משהו שיעזור לי גם בhard?

פורסם

תעבוד עם 2-3 קבוצות של "צבאות" כאשר כול "צבא" מורכב מאוסף של יחידות: טנקים, מרגמות, רגלים יחידות נ"ט ומהנדסים, את כולם תזיז כגוש אחד ותראה איך המשחק הופך לקל מאוד, מרגמות נותנות גיבוי מאחורה, טנקים ונ"ט פורצים קדימה נגד טנקים ובניינים, ויחידות הרגלים כובשות נקודות, אם הטנקים שלך סופגים נזק תחזיר אותם קצת אחורה ותתקן אותם.

והכי חשוב לאגף לאגף לאגף - כשאתה עובד עם שני "צבאות" כאלה חשוב להגיע משני הצדדים לאויב.

פורסם

תשתלט קודם כל על כמה שיותר מאגרי דלק כי הדלק הוא הכי משאב חשוב לייצור טנקים, ואח"כ תשתלט על השאר ותשים מכונת ירי או סנייפר איפה שהמשאב דלק.....

פורסם

תשתמש בAT GUNS מהבניין של הרכבים הקלים נגד הטנקים, זה פשוט שוחט אותם וזה יחסית זול לבנות

פורסם

^^^^

אני ממליץ להתמקצע בAirborne

ככה אפשר להצניח תותחים הרחק מהמפעל ולא צריך להמתין שהייצור יסתיים

עוד יתרון עצום של הAirborne הוא הצנחנים, מתוגברים מהאוויר ועם שדרוג לבזוקות הם יעילים מאוד נגד טנקים. בהנחה והם שורדים מספיק זמן וצוברים נסיון אפשר להגיע למצב שחוליה בודדת משמידה טנק (אבל עדיף לרכז שתי חוליות ביחד ליתר בטחון)

יתרון נוסף הוא המשאבים המוצנחים שעוזרים מאוד בקטעים הקריטיים של המשחק, וכמובן גיחות ההפצצה שבשימוש נכון מסוגלות למחוק טור שלם של אויב מתקדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים