עבור לתוכן

מערכת עד 5000 -6000 שח מבוססת X6800 (המחירים ה0ם ללא המעבד)

Featured Replies

פורסם

אני מעונין במערכת שתתמוך ב X6800 המחיר למערכת לא כולל מעבד אותו כבר יש לי :) ( ימותו הקנאים)

לוח אם בעל יחולת OC מלא כולל ה MULTIPLAIER ( אם יש לו יציאת PCI רגילה מה טוב )

זיכרון 2GB אם יאפשר אז 4GB

כרטיס מסך חזק אבל לא מוגזום - 2 יציאות DVI לפחות

ספק חזק 450Wמינימום ומודולארי (שניתן לחבר אליו כבלים לפי הצורך ולא הכל יוצא קבוע ממנו)

גוף קרור טוב (יש אפשרות למערכת קרור נוזלים)

מארז

צורב DVD

המערכת מיועדת להפקת וידאו ו 3D ב REAL TIME

כל הבלאגן של תוכנות וכרטיסי עריכה יתוספו בניפרד ברגע שתהיה מערכת תואמת אני כרגע עובד על P4 2.8 משודרג לOCשל 3.4 עם RTX100 והגיע הזמן לשדרג אם המתנה שקבלתי (X6800)

פורסם

ASUS P5B DELUXE ₪1188

כרטיס מסך:

CLUB-3D PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGNX-GS796 - RETAIL ₪1210

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ₪213

זיכרון:

GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ₪1864

מארז:

GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ₪377

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 500W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ₪660

קרור למעבד:

THERMALTAKE BIG TYPHON FOR INTEL&AMD S478/754/775/939 : CL-

סה"כ 5560

פורסם

מ - IQPC

לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1188

זיכרון : SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 ¤ 1772

כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 1249

מארז : ANTEC P180 ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 990

ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤ 632

מאווררים למעבד- SCYTHE : SCYTHE NINJA PLUS - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤ 268

צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤ 262

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 6361

חריגה קטנה אבל מערכת סוףף !! :xyxthumbs:

אם ממש קריטי אתה יכול לרדת במארז ...

פורסם

ההצעה שמעליי טיפה יותר טובה, בגלל הזכרונות, ואגב, מומלץ לקנות לוח אם מבוסס 975X, ולא 965P, כי שם המכפלה אם אני לא טועה מוגבלת...

עריכה : אה, הנה הצעה מעולה לזכורנות שלא יגבילו אותך G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ , ואל תרד במארז כי זה מארז ממש טוב

פורסם

לפותח הת'רד, תעשה לי טובה,

אל תקנה עכשיו מחשב,

עם מעבד כזה,חכה לכרטיסים החדשים,

ואל תעשה שטות עכשיו ותקנה 1950 פרו מסכן.

פורסם

לפותח הת'רד, תעשה לי טובה,

אל תקנה עכשיו מחשב,

עם מעבד כזה,חכה לכרטיסים החדשים,

ואל תעשה שטות עכשיו ותקנה 1950 פרו מסכן.

תחזור אחריי שתפסיק לדבר שטויות, הפרו מצויין...

פורסם

לא אמרתי שהוא לא טוב, אבל זה פשוט בזבוז עכשיו לבזבז לו את התקציב על מארז יקר כזה.

עוד פחות מחודש יהיו פה כרטיסים חזקים מאד שתאמין לי שהוא יצטער שהוא לא חיכה חודש וקנה את זה עכשיו.

פורסם

לא רק הזכרונות ...

עזוב שבכ - 100 ש"ח פחות הוא מקבל את אחד הזכרונות בין הכי טובים כיום [+ OC] בטווח של עד 2000 ש"ח ..

בעוד 40 ש"ח יש לו כרטיס מהסדרה החדשה של ATI עם הבדל של כ - 15% בביצועים מה - 7900GS

קירור למעבד יותר יעיל ... ואם כבר כזאת מערכת אז חובה לקנח במארז משוחב במחיר פצצה !!

:xyxthumbs:

פורסם

לא רק הזכרונות ...

עזוב שבכ - 100 ש"ח פחות הוא מקבל את אחד הזכרונות בין הכי טובים כיום [+ OC] בטווח של עד 2000 ש"ח ..

בעוד 40 ש"ח יש לו כרטיס מהסדרה החדשה של ATI עם הבדל של כ - 15% בביצועים מה - 7900GS

קירור למעבד יותר יעיל ... ואם כבר כזאת מערכת אז חובה לקנח במארז משוחב במחיר פצצה !!

:xyxthumbs:

מחזק, בסך הכל הכל יותר חזק, הלוח אם הזה ממש אומנות, בכל מקרה, לא שווה לחכות לDX10, ויש על זה מלא וויכוחים, לא שווה לחכות לזה כי רק עוד שנה ככה זה יתבסס ואז כבר הוא ישדרג, בינתיים שיקח את הפרו

פורסם

לא אמרתי שהוא לא טוב, אבל זה פשוט בזבוז עכשיו לבזבז לו את התקציב על מארז יקר כזה.

עוד פחות מחודש יהיו פה כרטיסים חזקים מאד שתאמין לי שהוא יצטער שהוא לא חיכה חודש וקנה את זה עכשיו.

א. מה הקשר בין מארז לכרטיסים שייצאו ?! :kopfpatsch:

ב. וואלה עם כזאת מערכת אני אישית הייתי מתבאס להיות עם מארז בינוני

וה - P180 מארז סופני שזה מחיר מתחת לסביר בשבילו בארץ ...

ג. אני הכי לא מבין את אלה שאומרים לחכות ל DX10 [ אלא אם כן יש להם דוד ב - Nvidia או משהו]

תאמין לי שעדיף לקנות כרטיס בינוני לשנה - שנה וחצי הקרובות שהמחירים של ה - DX10 High End יתאזנו ..

כי אפילו אם הוא יחכה ליציאתם כרטיס ממוצע מהדור החדש יעלה לו על חצי תקציב לפחות !

פורסם

אני הכי לא מבין את אלה שאומרים לחכות ל DX10 [ אלא אם כן יש להם דוד ב - Nvidia או משהו]

תאמין לי שעדיף לקנות כרטיס בינוני לשנה - שנה וחצי הקרובות שהמחירים של ה - DX10 High End יתאזנו ..

כי אפילו אם הוא יחכה ליציאתם כרטיס ממוצע מהדור החדש יעלה לו על חצי תקציב לפחות !

כן עדיף לחכות כי יש מצב שיהיה ירידת מחירים. הוא יוכל לקחת את ה 8800GTS. ואם זה יהיה יקר לו הוא יוכל לקחת את הX1950XT 256MB. שני הכרטיסים האלה ישרתו אותו הרבה יותר טוב ממה שהוצא לו עד עכשיו.

פורסם

הסיבה הכי טובה לא לחכות היא שיש לו כבר מעבד ביד וכל זמן שהוא לא מותקן במחשב וסתם מחכה - הוא בזבוז כסף. במיוחד כשזה הTop-of-the-line - אם קנית את המעבד הכי מהיר - למה לחכות עם ההתקנה שלו עד שהוא כבר לא יהיה הכי מהיר?

מה גם שהוא יצטרך לחכות די הרבה בהנחה שהוא לא יקנה את הDX10 הראשון שיגיע לארץ אלא יחכה איזה חודש+ כדי שהמחירים יהיו קצת יותר שפויים.

פורסם

טעות :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים