עבור לתוכן

המחשב קיבל ציון נמוך ב - MARKS 05 למרות שיש לי מחשב חזק - תעזרו בבקשה.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ.

1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI.

קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500.

עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות?

יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים.

תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.

פורסם

מפרט מחשב מלא ובאיזה דריבר אתה משתמש

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח באיזה דרייבר אני משתמש אבל אני משער שהכי חדש.

איזה פרטים נוספים צריך לכתוב?

יש לי לוח אם של ASUS, משהו כמו P800 או משהו כזה, חיבור PCI.

פורסם

יש לך חיבור PCI EXPRESS X16 אחרת הATI X1800XTX לא היה מתחבר שנית יש מספר סיבות מדוע קיבלת ציון נמוך:

1) דרייברים שלא ממש מתאימים לכרטיס מסך מבחינת ביצועים(ומי כמוני יודע)

2) ספק כוח אשר מספק מתחת לזרם המינמלי הדרוש להפעלת המערכת יש לזה השלכות גבוהות על פעולת המערכת.

וד"א איגור 3DMARK2005 לא אומר כלום תפעיל משחקים ותשווה אותם לאיך שהם אמורים לעבוד כי גם לי בהתחלה ה3DMARK 05 נתן ציון נמוך והמשחקים שחקו סופר חלק, נכון לעכשיו הציון שלי ב3DMARK 2005 הוא 6310 והמשחקים פועלים סופר חלק ככה שציון ב3DMARK2005 לא אומר כלום....

ותתחדש על המחשב:) רק חבל שבחרת פנטיום 4 מכיוון שהם ממש הבחירה הכי לא נכונה היום...

פורסם
  • מחבר

זה מחשב חזק מאוד אבל לא קניתי אותו עכשיו, את הפנטיום 4, 3.2 MHZ קניתי לפני שנה וחצי כמעט ואת הכרטיס מסך קניתי לפני ארבעה חודשיים בערך.

אז לסיכום מה אתם מציעים לעשות?

תודה מראש.

פורסם

אני לא אתכווח איתך אם המחשב שלך חזק או לא פשוט ולעניין יש כמה דברים שתוכל לעשות:

1) תנסה להחליף לדרייברים יותר ישנים או יותר חדשים תלוי במה אתה משתמש עכשיו אם אני זוכר CATALYST 5.12 ו 6.4 היו אחד מהטובים ביותר נסה אחד מאלה.

2) תריץ משחקים כבדים שאמורים לעבוד אצלך מאוד חלק למשל נסה את FEAR על גרפיקה מקסימלית עם 4XAA+16XAF רזולוצייה של 1280*1024 או יותר נמוכה ותראה איך זה עובד, אני יודע שלרוב כרטיסי ATI יש בעיות המשחק הזה.

3) תריץ CALL OF DUTY 2 על הגדרות מקסימליות בינוניות ותראה איך הוא עובד כמו כן תוודא שאין ARTIFACTS כל מיני קווים בצבעים שונים או כל הפרעה גרפית אחרת על המסך, ותבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ תחזור בתשובה לפה....

פורסם
  • מחבר

המחשב הזה לא חזק? הוא כן חזק.

אני יודע שיש לי כרטיס ATI ולפעמים הם עושים בעיות אבל זה כרטיס חזק.

במשחקים שציינת זה עובד חלק ואין בעיה אבל לדוגמא בפפיא 07 פעם בכמה זמן זה ממש נתקע למאית השנייה, זה לא בגלל המחשב אלא בגלל שזה ATI כנראה.

לגבי הדרייברים, תשלח לי בבקשה קישור לדרייבר הכי טוב עבור הכרטיס מסך שלי: X1800XT, 512 MB של ATI.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני אוריד את הדרייבר שאתה המלצת לי עליו אבל אתה לא בהכרח אומר שהדרייבר הכי חדש הוא הכי טוב עבור המחשב שלי?

חוץ מדרייברים וכו' מה אני עוד יכול לעשות? בדקתי וירוסים וכל מיני דברים כאלה, מחקתי כל מיני מזקים בתוכנות כלשהן, קניתי מארז טרנספורמר עם חמישה מאווררים אז אני משער שזה במשחק הספציפי של EA שזה פיפא 07 או שככה זה עם ATI כי לדוגמא בנ.ב.א 07 זה לא קורה וגם במשחקים שהדרישות שלהם יותר גבוהות מאשר אלה שלפיפא 07

.

עריכה:

בדקתי עם הדמו של NEED FOR SPEED החדש וגם לי זה לא עולה, איך פותרים את הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

בקשר ל NEED FOR SPEED CARBON DEMO אתה לא הראשון לא היחיד ולא האחרון שיש לו בעיות עם המשחק הבעייתי הזה, חלק מריצים אותה עם מחשבים הרבה יותר טובים משלך בקושי אצלי הוא לא זז כשהוא אמור לטוס גם אצלך אותו מצב הדמו בעייתי כמו כל מה שבא מEA.

בקשר לATI לא בהכרח הדרייבר האחרון אומר שהוא הכי טוב בשבילך אוטומטית לפני שאתה מתקין דרייבר תקרא מה הוא מתקן בדיוק, אם הכרטיס שלך מופיע הרבה פעמים יענו הרבה תיקונים מומלץ להוריד אחרת לא כדאי, יש המון מקרים שדרייברים יותר ישנים פועלים הרבה יותר טוב מחדשים.

פורסם
  • מחבר

או.קיי, הבנתי, בשאר המשחקים אכן אין בעיה, אני מקווה שבמשחק המלא לא תהיה בעיה.

בקשר למחשב, אתה אומר מחשבים הרבה יותר חזקים, מזה אפשר להסיק כאילו המחשב שלי חלש ואם המחשב שלי חלש אז תאמין לי שהמון אבל המון מחשבים הם חלשים, המשחק שלי ממש לא חלש.

יש לי כרטיס מסך שנחשב לטוב מאוד כרגע בתחום עם 512 MB ומעבד בהחלט טוב של 3.2, זה בטח לא נחשב מחשב חלש.

מה לדוגמא נראה מחשב חזק? שהוא פועל ב- 10 אחוז טוב יותר ביחד עם כרטיס מסך חזק יותר? זה לא אפקטיבי עכשיו...

פורסם

לא הבנת אותי לא אמרתי לך שהמחשב שלך חלש בהחלט שלא, רק שלא קיבלת תהחלטה הכי טובה במקום לקנות פנטיום 4 היה לך בהרבה יותר עדיף לקנות AMD ATHLON 64 3200 אבל בסדר מה שיש לך גם טוב, ואני בטוח שעוד תתקל במשחקים שיקרטעו או יפעלו לאט באשמת המשחק לא המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים