עבור לתוכן

מחר (ב-27 ל-OCtober) יוצא הסרט החדש SAW 3.

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)?

מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)?

ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D

האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) :

www.saw3.com

פורסם

מגיע למסכים בארץ?

פורסם
  • מחבר

^^^^^

לא, בחו"ל. :-\

אבל עדיין...

ישנה תחושה של ציפייה מסוימת מהסרט. :nixweiss:

נ.ב.

אני אערוך את ההודעה הראשונה שלי ואוסיף את אתר האינטרנט של הסרט. האתר מכיל טריילר. :hi:

פורסם

ספוילר-ספוילר-ספוילר

ממ,מישהו יכול לעשות לי טובה ולכתוב איך נגמר הסרט הראשון?

ראיתי עד הקטע בסוף(אחרי שהדוקטור חתך לעצמו את הרגל),שבו הרוצח מוריד את המסיכה מהפרצוף..

את הסוף פספסתי

אשמח אם מישהו יתמצת

פורסם

אחד היה סרט חזק :xyxthumbs:

שתים קצת פחות אבל גם מענג

את 3 אני כבר יראה בדרום אמריקה...

פורסם

*ספוילר ל-Saw* *ספוילר ל-Saw* *ספוילר ל-Saw*

בסוף הסרט הראשון, הרוצח פשוט קם והולך. לפני שהוא נועל את החדר אחריו הוא מסביר לצלם שהמפתח לשלשלאות שלו נמצא בתוך האבמטיה - ואז הצלם נזכר שכשהוא התעורר, המפתח פשוט נשאב לתוך הצנרת. בזה נגמר הסרט - הצלם נשאר תקוע בחדר ההוא לנצח.

פורסם

^ סוף טוב הכל טוב. :xyxthumbs:

פורסם

באמת הסרט הראישון היה חזק! במיוחד הסוף שלו.

שני קצת פחות, אבל היו גם כמה דברים מפתיעים.

מחכה בקוצר רוח 8)

פורסם

*ספוילר ל-Saw*

אני עדיין לא מבין איך האח מהבית חולים והצלם היו קשורים לעלילה (הרופפת מאוד) של הסרט הראשון.

המטרה של רוצח היתה להתאכזר לאלו שלא מעריכים את החיים שלהם, הבחורה עם הסוגר על הפה היתה נרקומנית, הבעל בגד באשתו, OK (קשר חלש אבל שיהיה)..אז איך הצלם והאח מהבית חולים נכנסים לאג'נדה של הרוצח?

פורסם

כי *ספוילר**ספוילר**ספוילר* אם אני זוכר נכון, שילמו לצלם לעקוב אחרי הבנאדם, והוא היה תקוע איתו בחדר (כאילו רצה לעשות ''דווקא'' :nixweiss:) אבל ראיתי את הסרט לפני כמה שנים, אני כבר לא ממש זוכר.

פורסם

*ספוילר ל-Saw*

אני עדיין לא מבין איך האח מהבית חולים והצלם היו קשורים לעלילה (הרופפת מאוד) של הסרט הראשון.

המטרה של רוצח היתה להתאכזר לאלו שלא מעריכים את החיים שלהם, הבחורה עם הסוגר על הפה היתה נרקומנית, הבעל בגד באשתו, OK (קשר חלש אבל שיהיה)..אז איך הצלם והאח מהבית חולים נכנסים לאג'נדה של הרוצח?

הצלם היה סתם בטלן פרזיט...הוא היה קנאי ניראה לי.

האמת את הסיפור של זאפ אני לא כל כך זוכר...מספרים את זה בשתי מילים לקראת הסוף , אני רק זוכר שה"רוצח" הזריק לו רעל ובגלל זה הוא שיתף פעולה איתו.

פורסם

חמוד

פורסם

די זה כלכך מעפן ברמות.

פורסם

מזה הלווין הזה ומזה הספירה לאחור באתר הרשמי של המסור3?

פורסם
  • מחבר

^^^^^

הספירה לאחור היא לתאריך 27 ל-OCtober (לפי אחד מאזורי הזמן המסוימים בארצות-הברית), התאריך בו יוצא הסרט לאקרנים בארצות-הברית. :yelclap:

אני לא יודה על איזה לווין אתה מדבר LoL :silly:

נ.ב.

מה הכוונה ב"ספוילר"? אני לא יודע ברצינות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים