פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותההיא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל.מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים הבעיה, כנראה, היא שהתוכנה של AOL לא מזהה את קספרסקי.זה הכל.אם קספקרסקי עובד תהיה רגוע - למה אתה בכלל צריך את התוכנה השניה?אולי גם תתקין עוד אנטי וירוס ופיירוול?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר התוכנה השנייה רק בודקת אם המחשב בטוח.להתקין שני אנטיוירוסים או שני פיירוולים על המחשב זה הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעתי עליו. ניסית לעשותאת זה פעם?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים התוכנה השנייה רק בודקת אם המחשב בטוח.להתקין שני אנטיוירוסים או שני פיירוולים על המחשב זה הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעתי עליו. ניסית לעשותאת זה פעם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.