פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים יש לי בעיה עם counter strike 1.6.שאני נכנס למשחק קודם כל אני מפעיל תוכנה לסרברים ואז נכנס למשחק עצמו.אני לוחץ על FIND SERVERS ואז על ADD SERVERSרושם סרבר ולוחץ על OK וזה לא מוסיף לי תסרבר, לא עושה שום שינוי, מה אפשר לעשות?תודה רבה מאוד למי שיזור לי, סהר :-[
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים תוכנה לסרברים? אתה מתכוון לברווזר חיצוני כמו TASE? אם כן, אתה אמור להתחבר לשרת דרך התוכנה, לא לפתוח את המשחק ולחפש את השרת בברווזר של המשחק...ד"א, יש מצב שאתה מדבר על תוכנה שמכילה IPים של שרתים פרוצים ואתה משחק בפרוץ? אם כן, זה לא חוקי וגם אסור לדבר עם זה פה...
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים כן גם לי היה את זה פעם כשהיה לי את הפרוץ יש לי עכשיו מקורי (CSS) והכול סבבה תקנה את המקורי מ STEAM זה מאוד זול...
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים כן... זכרתי שהייתה איזה תוכנה שייבאה את השרתים הפרוצים לתוך המשחק (מימי CZ הפרוץ ). בכל מקרה, תקנה מקורי. זה זול. עוד יתרון רציני זה שיש הרבה שרתים והרבה פחות נובים.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים זוהי בעיה נפוצה ב Counter Stirke , הפרוצים!אם יש לך מקורי אז הIP לא טוב .....מקווה שעזרתי לך!AmzG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.