עבור לתוכן

נהרס לי הדיסק הקשיח מחפש לקנות חדש, תקציב עד 500 ש''ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!.

יש לי דיסק קשיח 200 גיגה הוא נהרס לי אין לי מושג למה... עכשיו אני מחפש דיסק חדש ומה שחשוב לי בדיסק זה שהוא יהייה עם נפח הכי גדול שאפשר להשיג במחיר הזה, לא משנה לי גם החברה למרות שעם WD היו לי לא מעט בעיות.. ושיהייה SATA (לא משנה אם SATA I, II)... אני חייב את זה דחוף, אני הולך לקנות אותו היום...

תודה..

ועוד משהו... שווה לי לקחת 400GB במחיר של 720 שח?

פורסם

אתה יכול לקחת 250 גיגה WD 2500KS הכי משתלם מבחינת מחיר ליחידת נפח.גם דיסק די חדש אם BUFFER 16 MB.ב550 אתה יכול לקחת WD 3200KS.ואם תוסיף קצת אז באותו נפח(320GB)

את SEEGATE החדש ברקודה 10 אם הכתיבה האנכית http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425251 זאת ההמלצה שלי!

הדיסק של 400 ב700 שקל זה זול.אך אתה יכול לקחת 2 של 2500KS WD ב RAID 0 מה שיצא קצת יותר יקר אך יתן ביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה sashaefi על תגובה....

בסוף הלכתי על 250GB של WD כי זה היה הכי זול.. אבל לקחתי את הגרסה של ה16MB BUFFER...

פורסם

אתה בטוח שאין לך אחריות עליו?

דיסק של 200 ג'יגה הוא כנראה לא בן 3 שנים...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש אחריות עליו הוא אצלי שנתיים בערך... אבל החנות שקניתי את זה ממנה נסגרה. ובקבלה כתוב שהאחריות היא על ידי החנות...

קיצור נדפקתי.. טוב לא נורא אני נהנה עכשיו עם דיסק קשיח יותר טוב...

פורסם

אין בעד מה.גם לי יש אותו ובינתים אני מרוצה.אגב לגבי החנות שנסגרה תנסה לפנות ליבואן של WD אולי הוא יחליף לך.אמנם הדיסק צריך לעבור קודם דרך החנות כדי שיבדקו שהמקרה נופל תחת הגדרות האחריות אך נראה לי שיש סיכוי טוב שהם יעזרו (יחליפו) לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים