עבור לתוכן

אוזניות עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר

http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php

חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן?

לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות)

שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה

פורסם

אם זה למכשיר נייד, עדיף IEM. אני אישית לא יכול לסבול את ההרגשה לש IEM באוזן, אז אוזניות קשת מתאימות לי יותר. זו שאלה של העדפה.

עם זאת, קח בחשבון, ההבדל בין ה-80 ל-225 הוא לא משהו שיהיה שווה את ההפרש במידה ותשתמש בזה עם הגברה של הנגן שלך ישירות ובסביבה רועשת.

Anatoli.

פורסם

מחזק ^

סביר להניח שה-Super.fi 5Pro הם האופציה הטובה ביותר לתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני קונה אותן תודה רבה

פורסם

גם לי יש את ה-SR80, וגם אני חשבתי להתקדם פעם לאוזניות יותר איכותיות. השאלה היא כזאת אבל: האם המחיר - 1000 שקל במקרה הזה למשל - מצדיק את ההבדל השולי באיכות בין האוזניות? אין ספק שההבדל בין אוזניות ב-20 שקל ל-500 כמו ה-SR80 גדול בהרבה מההבדל בין ה-SR80 לאוזניות ב-1000, אבל השאלה היא האם הבדלי האיכות מספיק מורגשים, כי ההבדל הוא בעצם לא הוצאה של 500, אלא הוצאה של 1000 מההתחלה.

פורסם

האם זה שווה את זה או לא תלוי רק בך. אני יודע שמבחינתי אוזניות ב-500 שקלים לא יספקו אותי, ואוזניות ב-1000 שקל ספק אם יספקו אותי, כך שמבחינתי ההוצאה הגדולה הזו שווה את זה. אבל במידה ואתה מסתפק ב-SR80, אין יותר מדיי סיבות להשקיע יותר. אני בתור שדרוג מהן הייתי הולך לאוזניות אחרות ולא GRADO.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

האם זה שווה את זה או לא תלוי רק בך. אני יודע שמבחינתי אוזניות ב-500 שקלים לא יספקו אותי, ואוזניות ב-1000 שקל ספק אם יספקו אותי, כך שמבחינתי ההוצאה הגדולה הזו שווה את זה. אבל במידה ואתה מסתפק ב-SR80, אין יותר מדיי סיבות להשקיע יותר. אני בתור שדרוג מהן הייתי הולך לאוזניות אחרות ולא GRADO.

Anatoli.

על מה כן היית הולך?

אוזניות in ear זה מפתה כי הן קלות ואפשר להתובב איתן גם אבל אני לא רוצה שזה יבוא על חשבון סאונד משמעותית

פורסם

IEM בלי שום קשר לסאונד לא הייתי לוקח פשוט כי אני לא מסוגל להשתמש בהן, זה לא נעים לי. אבל בתור שדרוג ל-SR80 הייתי הולך לכיוון ה-AT A900. אני מכיר מישהו שעשה את השידרוג הזה, ומאותו יום ה-SR80 שלו יושבות בצד.

Anatoli.

פורסם

OK, אז אם כבר קונים עדיף לקנות אוזניות שיחזיקו המון זמן. לא כדי להוציא 3000 על אוזניות בקניית דגם ב-1000 שקל עכשיו וקניית דגם מתקדם יותר ב-2000 עוד שנה. אז אנטולי, כמומחה לסאונד, מה האוזניות שקנייתן לא תצריך פזילה לעבר אוזניות טובות יותר? מסיבות שאו שהפרש המחירים יהיה גבוה מדי או שההבדל באיכות הסאונד יהיה אפסי. בתקציב בלתי מוגבל, אבל הגיוני (נגיד 2500 בערך? לא יודע).

פורסם

נראה לי שלנושא הזה כדאי שתפתח דיון חדש, לא? :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הA900 מעולות אבל אני פשוט לא אוכל להסתובב איתן וחבל לי, נראה לי שאני אלך על הsuper.fi

פורסם
  • מחבר

חבר שלי המליץ לי על הtechnics RP 1210 ... איך הן בהשוואה לשני הדגמים האחרים שהצגתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים