פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים תאמת נאיכות נראת ממש זוועה! זה נראה שילוב של MW וU2 כי היה U2 היה ממש מצועצע ודפוק והMW די מצאותי....
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים תאמת נאיכות נראת ממש זוועה! זה נראה שילוב של MW וU2 כי היה U2 היה ממש מצועצע ודפוק והMW די מצאותי.... באמת לא משהו... מאוד מצועצע.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים זה אותו מנוע של MW ו Uרק משנים את האפקטים, איכות צבעים וכדומה...*בMW יש אור ופה יש חושך...
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים כל המשחק הזה התבאסתי שהוא בלילה MW היה גם בבוקר גם בצהרים וגם בלילה משתנה זה משחק סוף הדרך.. התבאסתי קיצר מהמשחק הזה אפילו לפני שראיתי אותו !
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לפי סירטונים שראתי EA הוכיחו שיש מה לשפר ולהוסיף למשחק מכוניותהוסיפו ל Carbon כמה דברים והשקיעו בעלילה ובסירטונים...בCarbon אתה תוכל למשל:*באמצע מרוץ לעצור את המשחק על איזה כפתור, עם ההעכבר את מסבב את התמונה (=המחשק קפא) ואז אתה מצלם..*אתה יכול לשנות את כל צורת המכונית לבחירתך ולא רק מקדימה, באמצע, מאחורה...* יש חתיחת דריפטים* שמו מלא מכונית מהרבה חברותועוד.....אלה רק פרטים שוליים...*אבל בעיקרון זה משחק מכונית... אם אתה לא אהב משחק מכונית אז גם את הCarbon לא תאהב...אפשר רק להוסיף אוצציות ודברים כאלה ומי שלא אוהב משחק מכונית לא יכול לצפות שאת זה הוא יאהב...
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לוג'יק איך שחכת לציין חבוב,בניית המכונית האדירה,כ"כ הרבה זמן חיכיתי לחופש בנייה מוחלט בחלקיה השונים של המכונית וזה מגיע סוף סוף=] - ולא רק חלקים אלא גם צבעי המכונית וה"ציורים" שעליה.מחכה בקוצר רוח.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לכל אלו שהתלוננו על הגראפיקה בNFS:CARBON הנה תמונה מגירסאת המחשב,בשביל שתבינו כמה הגראפיקה שופרה בהרבה
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לכל אלו שהתלוננו על הגראפיקה בNFS:CARBON הנה תמונה מגירסאת המחשב,בשביל שתבינו כמה הגראפיקה שופרה בהרבה איזה שיפור...! בהחלט חשבו על הגרפיקה השנה, אך הייתי מצפה ליותר מזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים תמונות לא אומרות כלום לפעמים , תשחק ותראה איך זה נראה לך אבל לא הבנתי למה הם לא מוציאים את הדמו שבוע \ שבועיים לפני .. שאנשים קצת ידברו על המשחק
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים נראה טוב. האמת, אני אפילו מחכה שהוא יצא (אני לא מאמין שאמרתי את זה על משחק NFS ...).
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לוג'יק.. אני מצטער להגיד לך אבל חרשתי על הסרטונים באינטרנט כבר חודש שלם והמשחק נראה בידיוק כמו NFSMW מבחינת גראפיקה!. הם לא שיפרו כלום.. כנס לMW שים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ותראה שגם בMW הבתים והמכונית נראים ככה... - מ-ד-ה-י-ם
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לוג'יק.. אני מצטער להגיד לך אבל חרשתי על הסרטונים באינטרנט כבר חודש שלם והמשחק נראה בידיוק כמו NFSMW מבחינת גראפיקה!. הם לא שיפרו כלום.. כנס לMW שים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ותראה שגם בMW הבתים והמכונית נראים ככה... - מ-ד-ה-י-םindeed
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.