עבור לתוכן

כמה עולה לבן אדם לפתוח אתר אינטרנט ברשת?

Featured Replies

פורסם

אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים...

כמה אמור לעלות דבר כזה?

פורסם

אם אתה רוצה אתר כמו WALLA או האתר הזה:

אתה צריך ידע בבניית אתרים->עולה כסף ללמוד

או

אתה צריך מישהו שיתחזק לך אותו->כסף לבן אדם

אתה צריך אכסון->כסף

אתה צריך דומיין(לא חייב)->כסף

אתה צריך לפרסם את עצמך במנוע חיפוש וכו->כסף

אתה צריך עורך דין כדי שירשום לך את הסכם השימוש באתר ועוד כל מיני דברים->כסף

זה על קצה המזלג.

אם אתה רוצה סתם אתר חובבני אז זה יכול גם לא לעלות לך אגורה. יש אתרים שמאפשרים לך לאכסן אצלהם את האתר שלך בחינם. אתרים אחרים אפילו יכינו לך אתר לפי תבנית שהם כבר בנו מקודם, ומה שאתה צריך לעשות זה רק להכניס את התוכן.

פורסם
  • מחבר

אתרים אחרים אפילו יכינו לך אתר לפי תבנית שהם כבר בנו מקודם, ומה שאתה צריך לעשות זה רק להכניס את התוכן.

וואוו לא ידעתי שיש רשימה ארוכה לדבר כזה... כן אני מדבר על אתר שרק צריך להכניס את התוכן, כמה יכול לעלות דבר כזה?

פורסם

לא צריך להגזים..

אם אתה רוצה משהו צנוע, דבר ראשון תלמד HTML, זאת שפה די קלה, לאו דווקא עולה כסף ללמוד, אתה יכול ללמוד מהאינטרנט, ואם לא ספר עולה גג 200 ש'ח.

שרתי אכסון גם בחינם, אבל לא מומלץ. אפשר היום להשיג אכסון ב-20-30 ש'ח לחודש, חבילה בסיסית.

ואם אתה לא מעוניין בכל זה, יש שירותים שמציעים בניית אתר ללא יידע בבניית אתרים כמו טיפו, אבל אין הרבה גמישות בעיצוב האתר

פורסם

אתה צריך לקנות דומיין (לדוגמא hwzone.co.il).

דומיין בסיומת .co.il עולה 260 שקל לרישום, ואז 90 שקל כל שנתיים (אפשר לראות את הפרטים באתר הרשמי)

בנוסף אתה צריך שרת אכסון. אם האתר קטן ופשוט, וכמות המבקרים קטנה, יש שרתים גם ב-40 שקל בחודש.

אני יודע שכתובות ושרתים אמריקאים לדוגמא עולים הרבה פחות, אבל אני לא מכיר את הפרטים. שווה לבדוק (אם לא אכפת לך לקבל סיומת .com או .net).

זו בעצם התשתית היחידה שצריך בשביל אתר. השאר זה כבר קוד ועיצוב של האתר. אם זה אתר חובבני אתה תעשה את זה לבד, או תוריד מערכות Open Source.

פורסם
  • מחבר

תיראה זה אתר שהולך להיות אתר אינטרנט שמיועד להזמנות מוצרים דרך האינטרנט, משנה משהו? ז"א הבעלים רוצה שיהיה לו אתר שבא בנוי והוא רק צריך לשנות אותו

אם ככה אז כמה בערך יוצא הכל??

ומה לגבי כאלה שהדומיין שלהם הוא ORG.IL? כמה עולה דומיין כזה?

פורסם

אפשר גם להשתמש במחשב האישי בתור שרת? במקום לשלם כל חודש? ..

פורסם

תיראה זה אתר שהולך להיות אתר אינטרנט שמיועד להזמנות מוצרים דרך האינטרנט, משנה משהו? ז"א הבעלים רוצה שיהיה לו אתר שבא בנוי והוא רק צריך לשנות אותו

אם ככה אז כמה בערך יוצא הכל??

ומה לגבי כאלה שהדומיין שלהם הוא ORG.IL? כמה עולה דומיין כזה?

כלומר, אתה רוצה למכור למישהו אתר שתבנה, ואין לך מושג מאיפה להתחיל?

עצה שלי, רד מזה :)

פורסם
  • מחבר

לא, אני שואל בשביל מישהו... אני בעצמי לא יודע איך לבנות אתרים ואני לא מתכוון גם

אני כניראה צריך לנסח את עצמי מחדש, אני בסך הכל שואל כמה עולה לאחסן אתר, כמה יעלה ה"שבלונה" של האתר עצמו שאני יוכל לשנות אותו?

(לא אני אלא אותו בן אדם, אני שואל בשביל מישהו כי לי אין מושג בזה)

פורסם

כדי ליצור אתר למכירה באינטרנט צריך תוכנה מיוחדת. היות ואתה לא מתכוון לכתוב את זה לבד כי כאן ה HTML הוא החלק הפשוט, לדעתי פשוט צריך לקנות (כן עם כסף) כזאת תוכנה למכירות. אני מניח שיש הרבה בתי תוכנה שישמחו למכור לו משהו כזה.

אתר כזה צריך לעבוד עם פרוטוקול לאבטחה - כי אף אחד לא יקנה באתר לא מאובטח.

האתר צריך לדעת להציג מלאי מבסיס נתונים שמתעדכן בהתאם למלאי בחנות.

וכדאי שיהיה לו אבטחה בצורת אכסון נתונים חשובים בצורה מאובטחת (כגון רישום עסקאות מכר, מספרי כרטיסי אשראי של לקוחות וכדומה) כדי שאם איזה ילדון יפרוץ לאתר הוא לא יוכל לגנוב/להשמיד נתונים חשובים.

תחשוב שזה אתר לעסק ולא אתר ללימוד WEB.

במקרה הזה מה שעולה בזול יעלה ביוקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים