עבור לתוכן

איזו הפצה יכולה לפעול בפנטיום 1?

Featured Replies

פורסם

דביאן! אפשר אפילו להתקין ללא דיסק (אתה מכין כמה דיסקטים [תקרא את ההראות ההתקנה] מעלה את תוכנת ההתקנה ובוחר "אינטרנט" כמקור לחבילות התקנה) אם יש לך כרטיס רשת והמחשב הזה מחובר לנתב...

תודה על העידכון.

אמרתי שהוא רוצה לנסות זאת אומרת שאין לו ידע קודם בלינוקס ואתם מציעים לו דביאן ופלוקס בוקס?

מה רע? הרבה ניוביז התחילו עם המערכות ה"מסובכות" ישירות, קצת קריאה ואין שום בעיה.

פורסם

זה לא גישה נכונה! ממש לא! זה לא קצת קריאה, זה המון קריאה. ולא רק, זה לא עוזר לך. תתחיל לפי הסדר, אתה קודם לומד לנהוג, אח"כ נוסע עם מלווה, ורק אז נוהג לבד!.

ואין סיבה לעבוד בהפצות אחרות. רוב 'מומחי' (יסלחו לי הם, כי באמת יש להם ידע מדהים, אבל התואר של מומחה אף פעם לא נשמע לי) המערכות בארץ (ובעולם) עובדים על רד האט.

פורסם

גם אני ניובי והייתי שבוע בערך עם רדהאט ואז התקנתי ג'נטו והצלחתי להסתדר... (הרבה גם בעזרת אלכס)

אם אני הצלחתי כל אחד יכול

פורסם

נו בטח, כשאתה מתעלק על אדם שמבין, זה לא בעיה....

פורסם

למה להתעלק?

אני לא מכריח אותו לעשות שום דבר... הוא עזר לי להתקין ולהתחיל להשתמש ועכשיו אני דיי עצמאי בשטח...

חוץ מזה לא הכל הוא ידע, ומה שהוא לא ידע שאלתי אנשים אחרים (בערוץ של ג'נטו לדוגמא). זה הרעיון, לעזור אחד לשני...

פורסם
  • מחבר

זהו אל תגיבו ויתרתי על הרעיון!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל הפצה מבוססת בינארי תפעל בלי בעיות בכלל, רק בלי מערכת הגראפית או עם מערכת גרפית פשוטה/בסיסית וזה כלל את רד-הט 8 או מנדרייק 9 (בהתקנה שלהם תאלץ להסתדר בלי ההתקנה הגראפית בגלל בעיות הזכרון שלך, זה הכל). את כולם תוכל להתקין ממגוון אופציות, לא רק מדיסק (רשת nfs, הרדיסק וכו'). אני יודע שאת דביאן וסוז (וג'נטו - שהיא לא בינארית אז לא רלוונטי), ובטח אחרות גם אפשר להתקין ישירות מהאינטרנט.

נ.ב. עריכה:

אני התקנתי מנדרייק 8.1 בפנטיום 150 עם 48 מגה זיכרון ומערכת מלאה גראפית עם KDE2.2.2 (לא מומלץ בכלל, זה לא זז) - את ההתקנה עשיתי בטקסט, וגם התקנתי על אותה מערכת ג'נטו - שזה בכלל לא מומלץ, לקח לי בערך שבוע (קימפולים) להגיע למערכת עם X סבילה (מה גם שזה לא נתן לי כלום עם פני מערכת בינארית ממוצעת ל i586).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים