פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אני מעוניין להתקין את לינוקס על המערכת הבאה:פנטיום 1 13332 זכרוןהרדיסק 6.4 ג'יגהיש הפצה כלשהיא שתוכל לעבוד עליו?או שזה כבר עבודועוד דבר שלא כל כך קשור אפשר להתקין לינוקס בלי לצרוב אותו על דיסקים?והדיסקים שמתקינים בעזרתם את רד האט לינוקס הם 1,2,3?? ואת 4 ו 5 לא צריכים?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים כל הפצה תעבוד על מחשב כזה, השאלה איזה סביבה גראפית ישנה תעבוד עליו. אני חושב ש-KDE 2.x יהיה הימור טוב.ועוד דבר שלא כל כך קשור אפשר להתקין לינוקס בלי לצרוב אותו על דיסקים?אין כל אפשרות שידועה לי להתקין לינוקס ללא דיסקים, אם כן אשמח ללינק שמוכיח אחרת.והדיסקים שמתקינים בעזרתם את רד האט לינוקס הם 1,2,3?? ואת 4 ו 5 לא צריכים?RedHat מתפרסם על 3 דיסקים, שאר הדיסקים הם אוספים של תוכנות שונות.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר אתה בטוח שכל הפצה יכולה לעבוד במחשב שלי?כי צריך מינימום 64 זיכרון ויש לי 32הנה הדרישות של רד האט לינוקס 8דרישות מערכת
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אתה יכול להתקין רדהט 6 אבל אין לו תמיכה בעברית, אז תצתרך להוריד KDE3 שזה הורדה של כמה עשרות מגה!
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר טוב זה לא שווה את המאמץ וחוץ מזה KDE3 לא נתמך ע"י Red Hat 6 וגם אין סיכוי שהוא יעבוד במחשב המסכן של...
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים ועוד דבר שלא כל כך קשור אפשר להתקין לינוקס בלי לצרוב אותו על דיסקים?אין כל אפשרות שידועה לי להתקין לינוקס ללא דיסקים, אם כן אשמח ללינק שמוכיח אחרת.סלאק וואר מותאמת להעברה על תקליטונים או מדיות ZIP, אבל לפי דעתי עדיף דיסקים.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים תתקין סלאק או דביאן, יעבוד מצוין כשרת.מערכת גרפית...ממש ממש בספק, אם כן אז ממש איטי.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים דביאן! אפשר אפילו להתקין ללא דיסק (אתה מכין כמה דיסקטים [תקרא את ההראות ההתקנה] מעלה את תוכנת ההתקנה ובוחר "אינטרנט" כמקור לחבילות התקנה) אם יש לך כרטיס רשת והמחשב הזה מחובר לנתב...גם מערכת גרפית תעבוד ללא בעיה, fluxbox\openbox\blackbox ירוצו מצויין.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים אמרתי שהוא רוצה לנסות זאת אומרת שאין לו ידע קודם בלינוקס ואתם מציעים לו דביאן ופלוקס בוקס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.