עבור לתוכן

קירור שתי כרטיסי 7800GTX

Featured Replies

פורסם

כפי שאתם יכולים לראות יש לי שתי כרטיסי 7800GTX 512MB, אחד של ג'יגהבייט ואחד של XFX.

עכשיו, את ה- XFX יש לי כבר מספר חודשים וקניתי לו קירור של זלמן בחו"ל ואילו את ה- ג'יגהבייט קניתי מחבר שלי ב- 600 שקל לפני כמה זמן (וגם פתחתי על זה ת'רד בפורום כרטיסי מסך) ועוד לא הספקתי לקנות לו קירור.

עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להשיג עוד VF900 בשביל הכרטיס השני במחיר 34$ שאני יודע שהוא קירור טוב מאוד וגם זול אבל אם אני רוצה לעשות OC גדול לכרטיסים הוא יכול להיות רועש.

או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל.

המארז שלי מאוד שקט ומקורר ואם אני מגביר קצת את הזלמן אז הוא הדבר הכי רועש במארז אז בבקשה אם יש מישהו שיודע תגידו לי מה דעתכם על הקירור הזה. אם הוא באותה רמה כמו הזלמנים אז אני בטח יקח אותו.

תודה על כל עזרה שתבוא. :o

פורסם

מה קשור בכלל שהZALMAN VF900 רועש ?! יש לי גם אחד.. התקנתי לפני שבועיים בערך ואי אפשר לשמוע אותו גם על מקסימום RPM - שזה 2400 בערך..

פשוט ניסיתי באמת ניסיתי.. שמתי את האוזן צמוד אליו ואי אפשר לשמוע אותו. בנוסף, הוא מספק לי קירור פשוט מעולה! אפילו שיש לי מארז מאעפן וג'נרי שלא מאוורר משהו.. אני לא ממש מכיר את ה TT TIDE WATER .. אבל אני יודע דבר אחד = הZALMAN אמור לתת לך מרווח כדי להגיע למקסימום OC שהכרטיסים יכולים לתת מבלי שתגיע לטמפ' גבוהות/מסוכנות..

*חוץ מזה ופחוט רלוונטי , אתה באמת חושב שתשתמש בכל הכח הזה?? תחשוב רגע תכל'ס, בשביל איזה משחק ?? להריץ FEAR על מקסימום ? HL2 ?? גם עם כרטיס אחד אתה עושה את זה שלא לדבר על שניים.. ועכשיו עוד OC !! חחח מטורף.. שלא תבין אותי רק לא נכון, OC תמיד מתקבל בברכה.. אבל יש גבול.. :lol:

נ.ב : לא טעית עם הפרצוף ההמום בסוף ?

פורסם
  • מחבר

( הפרצוף ההמום בסוף היה סתם בצחוק. ;D )

הזלמן הוא שקט אבל בהחלט ניתן לשמוע אותו ועם הט'רמלרייט, קירור פסיבי לצ'יפסט ולזכרונות, ו-6 מאווררים שיש לי במארז אז הוא הדבר הכי רועש והוא לא "כל כך" שקט במהירויות הגבוהות. בקשר לביצועים אני לא מבין מה הבעיה... לדוגמא OBLIVION אפילו שתי X1950XTX מתקשים להריץ אותו על רזולוציות גבוהות ובטח שבטח שתי 7800GTX יתקשו ואני גם מתכווין לשרוד עם שתי הכרטיסים האלה עוד כמה חודשים טובים עד יציאת R600 לשוק.

פורסם

OBLIVION לא ממש דוגמא טובה כי זה מסוג המשחקים האלה שלא חשוב איזה מחשב יהיה לך זה לא ירוץ חלק על מקסימום..יש עוד כמה כאלה כמו CALL OF JUAREZ שמבוסס נראה לי על אותו מנוע.. הבעיה איתם שזה נראה לי בגלל הדרישה לCPU חזק במקביל לכ.מסך..

בכל מקרה , שיהיה לך בהצלחה עם הקירור שלהם, אני ממש אוהב את ה VF900 שלי וממש מרוצה מעוצמת החוסר רעש שלו, תחכה לתגובות נוספות פה מאנשים שיכולים/לא יכולים להמליץ לך על הקירור מים של TT..

:xyxthumbs:

פורסם

( הפרצוף ההמום בסוף היה סתם בצחוק. ;D )

הזלמן הוא שקט אבל בהחלט ניתן לשמוע אותו ועם הט'רמלרייט, קירור פסיבי לצ'יפסט ולזכרונות, ו-6 מאווררים שיש לי במארז אז הוא הדבר הכי רועש והוא לא "כל כך" שקט במהירויות הגבוהות. בקשר לביצועים אני לא מבין מה הבעיה... לדוגמא OBLIVION אפילו שתי X1950XTX מתקשים להריץ אותו על רזולוציות גבוהות ובטח שבטח שתי 7800GTX יתקשו ואני גם מתכווין לשרוד עם שתי הכרטיסים האלה עוד כמה חודשים טובים עד יציאת R600 לשוק.

OBLIVION רץ אצלי על 1680*1050 הכל על HIGH ללא בעיה, אני בטוח שגם X1950XTX יריץ אותו ללא בעיה :screwy:

בכל מקרה תעשה לנו ביקורת קטנה אחרי זה וספר לנו על הטמפרטורות אחרי ולפני ובכלל....

הביקורות יחסית טובות.... יש חסרונות, לי לדוגמא זה לא קריטי.....

http://www.tbreak.com/reviews/printpage.php?id=472

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=other&id=472&pagenumber=3

http://www.nvnews.net/reviews/thermaltake_tidewater_vga_liquid_cooling_module/page_6.shtml

פורסם

ממליץ לך את הזלמן .

פורסם

ממליץ לך את הזלמן .

יש לו את הזלמן והוא לא ממש מרוצה.

פורסם

או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל.

כני שהיא תקרר שני GTX היא צריכה להיות על מהירות גבוהה או בינונית לפחות ושם היא רועשת מאוד בכלל וביחס לVF-900 בפרט.. ממילץ לך ליקרוא ביקורות ליפני שאתה זורק 70 דולר עליה..

פורסם

קח את הזלמן שים אותו על 5V לא תשמע אותו

גם אם תרצה,הוא קירור טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

כני שהיא תקרר שני GTX היא צריכה להיות על מהירות גבוהה או בינונית לפחות ושם היא רועשת מאוד בכלל וביחס לVF-900 בפרט.. ממילץ לך ליקרוא ביקורות ליפני שאתה זורק 70 דולר עליה..

אני רואה שלא ממש הסתכלת על מה שהבאתי... ה- Tide Water זו מערכת קירור מים אז היא לא מרעישה. (נכון?)

אני דווקא מרוצה מהזלמן אבל אני הייתי רוצה לעשות OC כמה שיותר גדול לכרטיסים בלי לשלם יותר מדי.

פורסם

אני רואה שלא ממש הסתכלת על מה שהבאתי... ה- Tide Water זו מערכת קירור מים אז היא לא מרעישה. (נכון?)

אני דווקא מרוצה מהזלמן אבל אני הייתי רוצה לעשות OC כמה שיותר גדול לכרטיסים בלי לשלם יותר מדי.

למערכת קרור מים יש גם מאוורר, למאוורר הזה יש שני מצבים אחד סביר אחד רועש + - ...

פורסם
  • מחבר

אה... אז בשביל מה צריך מערכת קירור מים אם היא מרעישה באותה מידה? :nixweiss:

פורסם

במיקרה של המערכת שהצגתה פשוט לא צריך..

אבל אם מדובר על מערכת קירור מים איכותית מדובר בהרבה מעלות פחות.. (15-20 מעלות מקירור אוויר איכותי כמו VF-900 לא יהיו הפתעה) ואם היה לה גם רדיאטור נורמלי שמתאים למאוורר 120 מ"מ ולא סתם מאוורר בדיחה כמו ב TT היא גם תהיה שקטה מאוד..

פורסם
  • מחבר

אז אני כנראה אקח עוד זלמן ואשקיע יותר בקירור אחרי שאני אקנה כרטיס מסך חדש.

כנראה R600 או אולי G81 אם הוא יצא בקרוב.

פורסם

אפשר ליראות תמונה של שני הזלמנים PLZ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים