פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני נכנס למשחק ואז עושה חפש שרתים ב middlr east על כול ה latency וזה לא מצא שרתים ואז עשיתי אותו דבר אבל על כול אזור בעולם ואין לי שרתים!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אהאלמשחק הרשת הכי פופולראי באינטרנט אין שרתיםאממ...לא נראה לי?אם זה לא מוצא לך שרתים,מן הסתם שיש לך בעיה בחיבור האינטרנטבאופן כללי-אתה לא תמצא פחות מ-10,000 שרתים ברגע נתון...ובMIDDLE EAST פילטר אתה אמור למצוא בסביבות ה-50+ שרתים.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים עכשיו ביררתיהCS:S BETA זה הגירסא המחודשת של המשחק CS:Sאין בו שום שינוי פרא לתוספת אחת [שהיא די משמעותית האמת]ה-DWPDynamic Weapons Pricingהתוסף הזה הוא מערכת מחירים דינאמיים של הנשקים במשחקעכשיו כל שרתי המשחק שולחים מידע לגבי הנשקים והציוד שאנשים קוניםכל שבוע השרת הראשי מעבד את הנתונים של כל המשחקים שהיו במהלך השבוע,ומעדכן את מחירי הציודציוד יותר מבוקש=המחיר שלו יעלה,וציוד פחות מבוקש=המחיר שלו ירד...ככה יצא למשל,שה-AK47 וה-M16 יהיו שמישים פחות כי כולם יקנו אותם בהתחלה,במחיר שלהם ינסוק לשמיים,אז אנשים יתחילו לקנות דברים אחרים במקוםזה ממש מוסיף עומק למשחקיות בכל מקרהבSTEAMPOWERED יש סקציה שלמה לגבי המחירים העדכניים של "השוק".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.