עבור לתוכן

הצילו וירוסים !!!

Featured Replies

פורסם

אני מנוי באינטרנט ב "בזק בינלאומי" 4 שנים ובחיים בחיים לא היה לי כזה דבר !!!!

חיברתי מישהו בחיבור מהיר באמצעות ADSL לאינטרנט דרך בזק בי"ל וברגע ההתחברות הוא חטף 60 וירוסים ו 29 spywares !!!!!

אי אפשר היה להכנס לשום אתר !!!!!

ניסיתי להוריד AVG אך לאחר מילוי ממושך של שאלון נדרשתי לתת מס. כרטיס אשראי !

זה קרה למישהו ?

מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס שיכול להתמודד מול כזו מכה בעת כניסה לאינטרט ? ישנה כתובת לאנטיוירוס חינם ?!

תודה !

פורסם

AVG חינמית לחלוטין! אולי נתנו לך אופציה של תרומה והיית צריך לסרב בנימוס וזהו.

אני ממליץ על חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ,אומנם היא לא חינמית אבל כולל גם פיירוול והיא בין המומלצות ביותר

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ,אומנם היא לא חינמית אבל כולל גם פיירוול והיא בין המומלצות ביותר

תודה !

אבל יש לי שאלה מתוחכמת הרבה יותר. האם חיבור מחשב לנתב לאינטרנט מונע החדרת וירוסים מהאינטרנט ? האין זו שיטה טובה ובטוחה יותר לחסום וירוסים מהאינטרנט ?

תודה !

פורסם

מישהו יודע מה זה נתב?

:kopfpatsch:

פורסם

router.

בכל מקרה, אם אתה מפעיל את הפירוול של הראוטר הסיכויים לתקיפה יורדים אך אם אין לך windows מעודכן הממוצא לפגיעת וירוסים הוא 11 שניות מבין ההתחברות לפגיעה.

כמו כן כדי מאוד להשתמש בפיירולל ובאנטיוירוס, יש לך את zone alarm כפיירוול חינמי מצויין ועוד כמה אנטיוירוסים חינמיים, חפש בסטיקי.

פורסם

אני לא מסכים עם זה-לדעתי nod32 יותר קלילה/מהירה ונוחה מקספרסקי אבל זו רק דעתי ;D

פורסם

תוריד אנטי ווירוס בשם AVAST הוא פשוט מדהים והוא חינם!

פורסם
  • מחבר

הורדתי AVG מכתובת של גירסה חינמית ואצלי זה עובד למופת (ממילא אין לי וירוסים) ביום א אתקין אצל הנואשים ואספר אודות התוצאה. ובינתיים תודה ושבת שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים