פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים שלום לכולםרכשתי לפני יומיים דוידי צורב נק דגם 4571 וקיימת לי בעיה שהוא לא מזההCDRW כך שאני לא יכול ליצרוב ולמחוקמישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ישנה בעיה עם הצורב - עידכון חומרה או להחליף בחדש. שמעתי שיש בעיה עם סדרה מסויימת של צורבי DVD של NEC
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר החליפו לי מצורב 3570 לנוכחי וגם לו הייתה אותה בעייה השאלה איך מעדכנים את החומרה?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הועבר לפורום המתאים.פותח הת'רד, אני מאוד מציע שתקרא את חוקי הפורום. בפעם הבאה שתגיב פעמיים ברצף לת'רד תקבל אזהרה. לאחר 3 אזהרות, תורחק מהפורום.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים יש פה בפורום תרד על צובי נק והבעיה שלהם בקריאת דיסקים.אבל אם הצורב שלך קורא הכל כולל הכל חוץ מRW אולי עדכון קושחה יעזור אבל אני הייתי קופץ על ההזדמנות ומחליף אותו(לא לNEC תסתכל בסטיקי לצורבים מומלצים כאן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.