פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים רגע זכרון וירטואלי זה הכוונה לזכרון שהמחשב לוקח מהדיסק קשיח ומקצה בתור זכרון לשימוש לתוכנות שלוקחות הרבה מהRAM נכון? אם כך אז אם יש לי הרבה מקום פנוי בארדיסק לא כדאי להגדיל את הזכרון הוירטואלי כמה שאפשר?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים רגע זכרון וירטואלי זה הכוונה לזכרון שהמחשב לוקח מהדיסק קשיח ומקצה בתור זכרון לשימוש לתוכנות שלוקחות הרבה מהRAM נכון? אם כך אז אם יש לי הרבה מקום פנוי בארדיסק לא כדאי להגדיל את הזכרון הוירטואלי כמה שאפשר?כן, אבל מה זה יתן לך?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים רגע זכרון וירטואלי זה הכוונה לזכרון שהמחשב לוקח מהדיסק קשיח ומקצה בתור זכרון לשימוש לתוכנות שלוקחות הרבה מהRAM נכון? אם כך אז אם יש לי הרבה מקום פנוי בארדיסק לא כדאי להגדיל את הזכרון הוירטואלי כמה שאפשר?לא בטוח, כי זה נותן למחשב שטח גדול יותר של זיכרון שהוא צריך לנהל. וניהול דורש משאבים.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים רגע זכרון וירטואלי זה הכוונה לזכרון שהמחשב לוקח מהדיסק קשיח ומקצה בתור זכרון לשימוש לתוכנות שלוקחות הרבה מהRAM נכון? אם כך אז אם יש לי הרבה מקום פנוי בארדיסק לא כדאי להגדיל את הזכרון הוירטואלי כמה שאפשר?אם הקובץ יהיה גדול מאוד יקח יותר זמן לקרוא\לכתוב אליו -> האטה בביצועיםאם הוא יהיה קטן מדי -> השימוש בזיכרון RAM ידרש למידע שאמור להיות ב pagefile, בשימוש כבד עם תוכנות רגישות זיכרון זה גם האטה בביצועיםקראתי בכמה מאמרים שהגודל ה"אולטימטיבי" הוא פי 1.5 מזיכרון ה RAM של המערכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.