עבור לתוכן

ביטול הזיכרון הווירטואלי תורם לביצועים???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי , תודה לכם ! :)

פורסם

רגע זכרון וירטואלי זה הכוונה לזכרון שהמחשב לוקח מהדיסק קשיח ומקצה בתור זכרון לשימוש לתוכנות שלוקחות הרבה מהRAM נכון? אם כך אז אם יש לי הרבה מקום פנוי בארדיסק לא כדאי להגדיל את הזכרון הוירטואלי כמה שאפשר?

פורסם

רגע זכרון וירטואלי זה הכוונה לזכרון שהמחשב לוקח מהדיסק קשיח ומקצה בתור זכרון לשימוש לתוכנות שלוקחות הרבה מהRAM נכון? אם כך אז אם יש לי הרבה מקום פנוי בארדיסק לא כדאי להגדיל את הזכרון הוירטואלי כמה שאפשר?

כן, אבל מה זה יתן לך?

פורסם

לא בטוח, כי זה נותן למחשב שטח גדול יותר של זיכרון שהוא צריך לנהל. וניהול דורש משאבים.

פורסם

אם הקובץ יהיה גדול מאוד יקח יותר זמן לקרוא\לכתוב אליו -> האטה בביצועים

אם הוא יהיה קטן מדי -> השימוש בזיכרון RAM ידרש למידע שאמור להיות ב pagefile, בשימוש כבד עם תוכנות רגישות זיכרון זה גם האטה בביצועים

קראתי בכמה מאמרים שהגודל ה"אולטימטיבי" הוא פי 1.5 מזיכרון ה RAM של המערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים