עבור לתוכן

פנטיום 100

Featured Replies

פורסם

הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה)

פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..)

יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

פורסם

יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

לא. גם לא 100.

פורסם

אם אני מכרתי הארד דיסק של 4GB ב-50 ש"ח אז גם לך ייתנו :cool2:

פורסם
  • מחבר

אם אני מכרתי הארד דיסק של 4GB ב-50 ש"ח אז גם לך ייתנו :cool2:

:o

למי מכרת? איך מצאת אותו?

פורסם

כל עוד יהיה מי שירצה לקנות תמיד תוכל למכור.

אולי אפילו לעלטא זאעכן :D

פורסם

תשמור אותו עוד 20 שנה....

אולי אז הוא יהיה שווה משהו...

:P

פורסם

אשכרה לשים את המחשב במארז גנרי מפואר ולמכור ב1000 שקל לאלטע זעאכן!!

פורסם

התכוונתי כמו שהוא..

הם לא יתנו לך יותר מ50 שקל או 100 שקל אם זה ממש פצצה

פורסם

תנסה בebay אם יש שם דפוקים שקונים תפוח אדמה שמזכיר את ישו במאות אלפי דולרים אולי גם אתה תצליח

(אולי יעזור לחרוט עליו jesus was here :lol:

פורסם

זה לא שאין לו בכלל שימוש. אפשר להתקין עליו איזה שהוא יוניקס ולהפוך אותו לראוטר (מאוד) חכם + "שרת" קבצים בסיסי.

כל זה בהנחה שיש לו כרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי שאולי מישהו ירצה אותו בשבילו, יש לו כרטיס רשת. (אומנם לא התחברתי איתו לאינטרנט כבר איזה 5 שנים.. אבל אני מניח שהוא עדיין עובד)

אבל אני לא ממש יודע איך למצוא את מי שאולי ירצה אותו, לפתוח חשבון ולהתחיל להכיר את ebay נראה לי מעט מסובך מידי בשביל זה (מה גם שתוספת של משלוח לחו"ל למחיר היא בטח גבוהה מידי).

עריכה: יכול להיות שזה מודם ולא כרטיס רשת? איך אני מבדיל? (יש מאחורה שני חיבורים בסגנון של קווי טלפון, למיטב זכרוני לכבל רשת ולקבל טלפון יש בערך אותו קצה אבל..)

פורסם

עריכה: יכול להיות שזה מודם ולא כרטיס רשת? איך אני מבדיל? (יש מאחורה שני חיבורים בסגנון של קווי טלפון, למיטב זכרוני לכבל רשת ולקבל טלפון יש בערך אותו קצה אבל..)

החיבור של כרטיס רשת - RJ45 רחב יותר מזה של טלפון ומכיל 8 פינים (זה של הטלפון מכיל 6 או פחות).

אם יש שני חיבורים על אותו כרטיס סביר מאוד שזה מודם טלפון ולא כרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

יש שם 6 חריצים, מתוכם ב-4 באמת יש פינים.

שמתי לב גם למשהו קצת מוזר, במחשב החדש שלי יש באמת 8 חריצים ו-8 פינים בחיבור רשת, לעומת זאת במחשב הישן (אבל יותר חדש מהפנטיום 100) יש גם כן 8 חריצים אבל רק 4 פינים ממתכת בפנים.

פורסם

אני כמעט בטוח שמה שיש לך שם זה מודם בגלל השתי יצאות אחת לשקע השניה לטלפון

בנוסף כרטיסי רשת לא היו נפוצים כל כך אז כי לא היה להם שימוש ביתי בדר"כ

תבדוק כמה יצאות PCI יש לו כי באותה תקופה עברו מ ISA ל PCI אם יש לו כמה יצאות PCI אז משהו עוד יוכל

לקנות כרטיסי רשת חדשים ולהשתמש במחשב בתור ראוטר אם יש לו רק יצאה אחת אז הוא באמת כבר לא שווה כלום

כי אז אתה צריך כרטיסי רשת ISA ועד כמה שאני זוכר כרטיסים כאלו לא עבדו במהירות 10/100 כמו הכרטיסים הסטנדרטים היום

וחוץ מזה לך תשיג כרטיס כזה היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים