עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך AGP עד 1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התלבטתי קשות אם לפתוח את הדיון הזה, כי יש כבר התייחסויות לנושא בפורום, אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית ולכן:

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP למפרט הבא:

Pentium 4 2.8 GHz with 1024 MB cache

2x256 MB RAM

ספק 400W גנרי

אני מתלבט בין שני כרטיסים, למטרת משחקים כמו NFS, PES5 ודומיהם לאו דווקא בהגדרות הגבוהות ביותר:

1) Leadtek A7600GT 256 MB

2) Xpertvision X850XT 256 MB

אני מניח שכולם מכירים את הכרטיסים.

ממה שלמדתי פה בפורומים, (1) הוא כרטיס שקט יותר, תומך בטכנולוגיות מתקדמות יותר, דורש פחות מהספק, הוא מאוד מומלץ לפי המדריכים פה וגם זול יותר (לפי מה שאני מצאתי, ביותר מ- 250 ש"ח). (2) לעומת זאת, מנצח ברוב הבאנצ'ים שאני מצאתי (בעיקר אצל Tom's Hardware) והוא יעיל יותר ב- OC.

השאלות שלי הן:

1) האם המערכת הזאת מסוגלת להחזיק את הכרטיסים האלו? אולי רק אחד מהם? ואם לא, מה צריך לשנות?

2) איזה כרטיס עדיף בלי קשר לכסף? ואם מכניסים את הפקטור של הכסף?

3) עד כמה ההבדל בביצועים בין הכרטיסים קריטי לגיימר ממוצע?

4) מי מהכרטיסים יהי עמיד לאורך יותר זמן?

5) האם הקירור של ה- Leadtek מספיק טוב, או שצריך לשפר?

אני בכל מקרה לא אשדרג לוח-אם ומעבד בשביל PCIe, בעיקר בגלל שהם לא שלי וגם בעוד כחצי שנה עד שנה יתווסף מחשב חדש (נוסף) לבית.

תודה רבה לכל מי שמגיב ובמיוחד לאלו בעלי נסיון אישי עם הכרטיסים האלו.

פורסם

7600GT

אם תעשה OC עדיף 7800GS

פורסם

תקנה 7600GT ותוסיף עוד 512MB זיכרון ותהיה מסודר.. הייתי עושה גם קצת OC למעבד

ד"א - האם זה ניסיון לזייף את השם שלי? :o

פורסם
  • מחבר

ל- stingeR, אין לי ספק שאתה בחרת את השם לפני פה באתר, אבל אני בחרתי את השם הזה כ- user שלי בטכניון עוד כשהתחלתי את התואר הראשון שלי לפני יותר משבע שנים וחבל לי לוותר עליו, אז פשוט שיניתי קצת... גם ה- E-mail שלי בטכניון הוא כזה.

אני יודע שאם אני רוצה לעשות OC אז עדיף 7800GS אבל הוא יקר, אם משהו יכול למצוא מקום בו אפשר להשיג אותו בזול אני אודה לו מאוד.

ואם תוכלו להתייחס גם לקירור (השאלה החמישית שלי) אני אשמח מאוד

פורסם

אני מציע לך ללכת על ה 7600GT ולהגדיל את הזיכרון לג'יגה.

ותאמין לי בשביל PES5 על הגדרות הכי גבוהות לא צריך יותר מכרטיס של 500 שקל... אז אם אתה משחק במשחקים לא כבדים אתה סתם מבזבז כסף...

פורסם

7600GT it is :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה משחקים אני אשחק ובטח לא איזה משחקים האחים שלי ירצו לשחק.

חוץ מזה אני צריך שהמחשב הזה יחזיק בצורה סבירה עוד משהו כמו שנתיים וחצי ומי יודע מה יהיה אז.

המשחקים שציינתי זה מה שניסיתי להריץ על הכרטיס מסך הקודם (FX5200) והוא הפסיק לעבוד (זאת הסיבה שאני צריך כרטיס חדש).

פורסם

אז תיקח את ה 7600GT.

אבל תגדיל את הזיכרון לג'יגה. אם אתה לא מגדיל אז לא שווה לך לקנות את הכרטיס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים