עבור לתוכן

איך ה O.C הזה

Featured Replies

פורסם

אני הייתי לוקח את הסוניק טוואר , ושם לו שלושה מאווררים של 120 ....

הנינג'ה פלוס טוב גם..

פורסם

ראשון הטוניק טוור, שני הנינג'ה ושלישי האקסה איבו.

פורסם

---אני הייתי לוקח את הסוניק טוואר , ושם לו שלושה מאווררים של 120 ....

מזאת אומרת? חוצמהגוף קירור עצמו לקנות עוד 3 מאווררי 120 ולשים בו? או שהתכוונת 3 מאווררי 120 במארז..?

פורסם

הסוניק טוור + 3 מאווררים גם יקר יותר וגם פחות טוב מהטוניק טוור.

פורסם

התכוונתי שהייתי שם על הטוניק 3 מאווררים

פורסם
  • מחבר

רק שתדעו יש לי את הזלמן 9700 והוא עושה עבודה עבודה הוא בחצי מההספק שלו והמעבד כמעט ולא מתחממם בלי אובר קלוק עמד על 29

עכשיו הוא עומד על 34 בעובר קלוק של FSB 430 ונראה לי שהיד עדיין נטויה

פורסם

WOW!

טמפ' מעולות..

תמשיך ככה אני מאמין שתגיע הרבה יותר רחוק :D

פורסם

במנוחה או מאמץ?!?! כי אם במאמץ זה ממש ממש טוב המהירות שלך 3870 (יש לוE6600)

אז איך הטמפרטורה אצלו כזאת נמוכה?? ואני יקנה גם אורורה חדש וגם גוף קירור למעבד שאמרתם שהוא יותר טוב משלו ואמרתם שאני יהיה מוגבל עדיין..ויהיה חם מדי..

פורסם

קשה לי להאמין שזו הטמפ' במאמץ...

פורסם

jackdaniels מה הטמפרטורה של המעבד במאמץ..?

אוקיי אני מתלבט בין 2 אופציות..

*לקנות E6300 עם P5B DLX 667MHZ ואחד מהמאווררים שהמלצתם.. ואז כל המשחב שלי יעלה 6650

עם מחלקים להעלות את הבאס ל 470-480 (OC קטן לזיכרונות) ואז מהירות המעבד תהייה 3300-3400

*לקנות E6400 עם P5B DLX 667MHZ ואחד מהמאווררים שהמלצתם.. ואז כל המחשב שלי יעלה 6900

עם מחלקים להעלות את הבאס ל 470-480 (OC קטן לזיכרונות) ואז מהירות המעבד תהייה 3800

איזה אופציה אז לדעתם מה2 תהייה הכי טובה עם קירור טוניק טוור שהמעבד יהיה יציב.. ושהלוח אם יוכל לעמוד בOC..

ושהוא הכי משתלם(תסתכלו גם על ההבדל מחיר) והכי כדאי..? ולמה? (למה דווקא האופציה הזאת ..? ומה רע בשניה?)

לי ניראת האופציה השניה הכי טובה E6400 עם 667MHZ..

ועוד שאלה לגבי החיבור של המאווררים שנתתי לי בדרך כלל הגוף קירור מחובר עע"י קליפסים אבל בBT למשל הבנתי משהו שהוא מתחבר בברגים ואז החיבור שלו טוב וכך הקירור שלו גם יותר טוב האם בכל המאווררים שננת לי החיבור שלהם למעבד הוא כמו בBT? ברגים או משהו כזה אם הבנתי פעם נכון..

פורסם
  • מחבר

במאמץ הוא מגיע ל מעבד 44 אבל זה אחרי שהזלמן עובד בכל הכוח

ןאין לי מארז ארורה יש לי סטאקר 830

פורסם

פרגולה,מאיפה הבאת פתאום את ההתלבטות הזו? מה הקשר לתראד? פתח את זה בפורום מפרטי מחשב או משהו

פורסם

טעות שלי..

לגבי קירור...

1. בערך עד איזה מהירות אני יכול להגיע עם קירור סטוק ומשחה טרמית..(בערך.. תגידו בקירוב)?

2. רק עם קירור סטוק לאיזה מהירות בערך?

3. ה945P של GA אמרו לי שמגיע ל350 בבאס זה אפשרי להגיע ל350 בלוח אם הזה? (אם משהו אחר לא יעצור אותי)

---במאמץ הוא מגיע ל מעבד 44 אבל זה אחרי שהזלמן עובד בכל הכוח

ואיך הוא מרעיש כשהוא עובד בכל הכוח? וואי 44 ממש טוב אחי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים