פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים כל פעם שאני פותח את המחשב הוא טוען משהו לפני שהוא טוען את הוינדוס צירפתי תמונה שתראואיך אני יכול להוציא את זה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים לדעתי המחשב שלך מלא בווירוסים וכול מיני כאלה שטויות שפשוט מקשות על המערכת נדמה לי אתה פשוט צריך לנקות קצת ואז הכול יהיה טוב
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר זה לא ניתקע זה פשוט טוען מימש לאט וזה בתמונה שצירפתיהמפרט של המחשבp4 2.4 ישן257 ram 40 gb קיצר מחשב ממש ישןוזה לא קשור לוירוסים גם לאחר פירמוט זה עושה את הבעיה הזאת
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים יכול להיות שזו בעיה בזכרונות אם יש לך יותר מסלוט אחד תנסה להסיר סלוט אחד ואז להפעיל...
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים תלחץ לחצן ימני על המחשב שלי ניהול/Manage ותבחר בעץ (מצד ימין בווינדוס בעברית, מצד שמאל בווינדוס באנגלית) ותבחר מנהל ההתקנים/Device Manager ובמשהו שכתוב שם IDE תכנס למאפיינים של Primary Channel ו Secondary Channel בכרטיסיית Advanced/מתקדם ותבדוק מה כתוב ב Device0 ו Device1 במצב העברה נוכחי/Current Transfer Mode ואם כתוב PIO תנסה לשנות מצב העברה/Transfer Mode ל-DMA, תפעיל את המחשב מחדש ותבדוק אם זה עוזר ואם בכלל השתנה שם משהו...
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מישהו?אין צורך להקפיץ אני מאמין שקראת את חוקי הפורום, פעם הבאה תקבל אזהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.