פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים שלום,יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה?תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר לא רשום עליו שם של חברה משום מה ??? אף פעם לא השתמשתי בו ככה שלא הוא לא עבד לי אף פעםיש לי אותו כ11 חודשים
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים איזו שגיעה את המקבל שאתה מנסה לצרוב DVD? יש בעיה דיי נרחבת בצורבי NEC בכל מה שקשור לקריאה של חלק מהמדיות שאתה מכניס בו, אבל הוא אמור לצרוב ללא שום בעיה (אלא אם הכונן תקול).
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר זה הקטע שאני לא מקבל שגיאה אפילו לא מזמן החזרתי את המחשב מתיקון מהחנות והם אמרו שהצורב DVD תקין והוא צורב אבל כשאני ניסיתי בבית לא הצלחתימה שבטוח זה שהוא לא קורא לי דיסקים של DVD הבאתי משחק על דיסק DVD והוא לא מזהה כלום כאילו הכונן ריק...אולי דרייבר או לא יודע?יש לך מושג מה הבעיה?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים קח את הצורב עם המשחק, לך לחנות שממנה קנית ותסתכל שהם ירכיבו וייבדקו את הכונן איך העיניים שלהם נפתחות.הם יחליפו לך, ואם יש לך אופציה להוסיף כמה גרושים הייתי ממליץ לך להתרחק מצורבי NEC.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני נתקלתי בבעיה דומה.אבל הכונן לא קרא CD .הדיסק היה שרוט.שמתי את אותו דיסק בכונן של LG הוא קרא לי את הדיסק יופי.כנראה שהכוננים של LG עם עינית יותר רגישה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.