פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים האם יש מצב כזה שאני מוריד סרטון מהאימיול או כל תוכנת שיתוף וזה אומר לי שיש על זה הגנה וצריך רשיון על זה משהו כזה? או שזה בעיית מקודדים?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים על איזה צבע של סרטונים מדובר :s05:בכל מקרה, אל תחשוב לנסות להוריד רשיון לזבל הזה דרך המדיה הפלייר, אלא אם כן אתה רוצה להכניס למחשב שלך Spyware.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר מה איזה צבע נגיד סרטון של פרסומת של נייקי מה זאת אומרת אבל רשיון כאילו ממתי צריך רשיון לראות סרטון?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים ממתי שמפרסמים בתוכנות שיתןף הקבצים, קבצים מוגנים... רוצה לראות אותם, תקנה רישיון בשבילם.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר אני יקנה רשיון בשביל לראות סרטון פרסומת של נייקי? הם צריכין לשלם לי בשביל שאני יראה את זה יא חכם
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים זה וירוס או ספייוור, זאת פירצה ידועה במדיה פלייר, אל תוריד את זה, הסירטון שהורדת לא באמת סירטון, כלומר אין טעם שבכלל תנסה להריץ אותו כי אין בקובץ כלום, זה במקרה שהוא אומר לך שאתה צריך להוריד/לעדכן את הרישיון שלך.אם הוא אומר לך שאין לך את המקודד אז זה סיפור אחר, ואז מן הסתם תנסה לברר איזה מקודד הוא צריך ותוריד אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.