פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים הסקר הזה נטחן כבר מכל הכיוונים - כל יומיים מישהו אחר "ממציא" אותו מחדש.אני אעשה מעשה מינה צמח בעם ישראל, ואגלה לך שהתוצאות יראו שלרוב האנשים יש נוד 32 או קספרסקי, וכל אלו שאוהבים את נורטון או משהו אחר יחטפו ירידות מכל השאר. ובצדק.זהו. יופי של סקר.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים ^^^לא חכם בכלל מצדךאני משתמש בנוד32ואם כבר, השאלה האמיתית היא האם עדיף נוד32 או קספרסקי,אבל אין באמת תשובה אמיתית על זה לדעתי
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר תגידו, האם עדכון הוינדוס באמת חשוב ותורם לאבטחת המחשב או שזה לא ממש משנה ?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים חשוב מאוד - העידכונים סוגרים פרצות אבטחה שמתגלות מפעם לפעם במערכת ההפעלה.מחשב לא מעודכן, מהווה מטרה קלה הרבה יותר לפריצה, תוכנות ריגול, ושאר מרעין בישין.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תכלס כל כמה ימים יש סקר חדש על זה...תמיד המלחמה בין קרספסקי לנוד32... סוגייה שעדין לא קיבלה תשובה ממשית..ד"א dr.web ?! מה לעזעאל.. מה זה?עריכה: הה חח שכחתי להגיד למי הצבעתי... הצבעתי לקרספסקי.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הסקר הזה נטחן כבר מכל הכיוונים - כל יומיים מישהו אחר "ממציא" אותו מחדש.אני אעשה מעשה מינה צמח בעם ישראל, ואגלה לך שהתוצאות יראו שלרוב האנשים יש נוד 32 או קספרסקי, וכל אלו שאוהבים את נורטון או משהו אחר יחטפו ירידות מכל השאר. ובצדק.זהו. יופי של סקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.