עבור לתוכן

משהו בסגנון FEAR ואל תציעו HL2

Featured Replies

פורסם

בהצלחה!

ואם מתישהו אחרי שתסיים אותם ייתחשק לך אתגר רציני יותר, שיש בו קצת מעבר לחוויית קרב של יריות ופיצוצים, קח את Far Cry. אתה לא תתאכזב.

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה BF 2142

זה ממש יצא לאחרונה.. שיחקתי בדמו, אחלה משחק!

פורסם

ממש בקרוב יוצאת ההרחבה שמתחילה מאיפה שהמשחק הראשון הסתיים ..

:]

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני משחק FEAR בשביל העלילה לא בשביל הקרבות *מתחבא*

פורסם

^^

נכון, FEAR לא ממש מאתגר מבחינת הקרבות, אלא אם כן אתה בכוונה נמנע מלהשתמש בהאטת הזמן.

בכל מקרה, לקרבות יש את ה multiplayer של FEAR, או FEAR Combat. (מעולה לדעתי)

פורסם
  • מחבר

^^

נכון, FEAR לא ממש מאתגר מבחינת הקרבות, אלא אם כן אתה בכוונה נמנע מלהשתמש בהאטת הזמן.

בכל מקרה, לקרבות יש את ה multiplayer של FEAR, או FEAR Combat. (מעולה לדעתי)

אני בכלל לא השתמשתי באפקט הזה ...רציתי קרבות טבעיים ככל האפשר...

פורסם

^^

מצויין.

דבר שמאוד אהבתי בנוסף ב FEAR זו הצורה בה האויבים מגיבים כשהם מזהים אותך כאיום ודאי: הופכים שולחנות בשביל מחסה, קופצים דרך חלונות ושמשות, בועטים בכסאות שמפריעים בדרך,ופשוט מסוגלים להשתמש כמעט בכל דבר באותו איזור לטובתם. פשוט תענוג להכנס לחדר מלא אויבים ולראות את כולם "נכנסים לעניין".. ממש חבל להרוג אותם..

זה שילוב ממש טוב של AI ועיצוב שלבים.

עריכה: מה שהיה חסר לי ב FEAR זה שברוב המקרים, כשאתה נפגע, זה לא מעכב אותך יותר מדי. בניגוד ל COD2, שם כל פגיעה ממש מוציאה אותך מאיזון, ועם פוטנציאל הרבה יותר קטלני.

פורסם

^^

מצויין.

דבר שמאוד אהבתי בנוסף ב FEAR זו הצורה בה האויבים מגיבים כשהם מזהים אותך כאיום ודאי: הופכים שולחנות בשביל מחסה, קופצים דרך חלונות ושמשות, בועטים בכסאות שמפריעים בדרך,ופשוט מסוגלים להשתמש כמעט בכל דבר באותו איזור לטובתם. פשוט תענוג להכנס לחדר מלא אויבים ולראות את כולם "נכנסים לעניין".. ממש חבל להרוג אותם..

זה שילוב ממש טוב של AI ועיצוב שלבים.

עריכה: מה שהיה חסר לי ב FEAR זה שברוב המקרים, כשאתה נפגע, זה לא מעכב אותך יותר מדי. בניגוד ל COD2, שם כל פגיעה ממש מוציאה אותך מאיזון, ועם פוטנציאל הרבה יותר קטלני.

לא חבל שגם השחקן עצמו לא יכול לעשות את זה?

פורסם

נכון. אני התבאסתי כל פעם מחדש, כשראיתי אותם קופצים ומתגלגלים :o

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל חצי שעה בתוך FEAR כבר חשבתי לעצמי.. נו, מתי זה יגמר כבר? הפסקתי לשחק בו כנראה כמעט בסוף המשחק מחוסר עניין. HL2 הרבה יותר טוב כמשחק, ללא ספק.

פורסם

HL2 הוא משחק גדול מהחיים, אין ספק. ה single player campaign שהכי נהניתי בו. אבל כשמדובר בחוויית קרב יריות נטו, לטעמי FEAR טוב בהרבה.

זה נכון, אבל, שהקרבות לאורך המשחק FEAR דיי חוזרים על עצמם, במיוחד בשליש הראשון של המשחק.

קיצר, עזבו הכל, בואו לשחק FEAR Combat ולרסס קצת..

:smile1:

פורסם

חחח לא להשתמש בזמן כדור?

זה כל הכיף :) . הכי כיף זה להתגנב לחדר תחת מעטה הצלליות, ולבדוק אותו. ברגע שאני מזהה את כל המטרות, אני שם את ה BULLET TIME ויורה לאט לאט כמו במטריקס, להרגיש כל כדור וכדור שעף. זה פשוט אחד הדברים הכי מגניבים שיש. חבל שאין למשחק הזה SDK ראוי ככה שכל יוזר עם קצת יוזמה ודמיון יוכל לעשות סרטון כמו הלובי במטריקס...

פורסם

HL2 הוא משחק גדול מהחיים, אין ספק. ה single player campaign שהכי נהניתי בו. אבל כשמדובר בחוויית קרב יריות נטו, לטעמי FEAR טוב בהרבה.

זה נכון, אבל, שהקרבות לאורך המשחק FEAR דיי חוזרים על עצמם, במיוחד בשליש הראשון של המשחק.

קיצר, עזבו הכל, בואו לשחק FEAR Combat ולרסס קצת..

:smile1:

שיחקת בHALF LIFE2:EPISODE1?כי לטעמי זה מתעלה על HL2...אם לא,אז רוץ לחנות לקנות.

פורסם

^^^

לא, ואני כבר לא יכול להתאפק. אני מוכרח לרוץ לקנות, אבל אין לי זמן למשחקים בזמן הקרוב.. :'(

חחח לא להשתמש בזמן כדור?

זה כל הכיף :) . הכי כיף זה להתגנב לחדר תחת מעטה הצלליות, ולבדוק אותו. ברגע שאני מזהה את כל המטרות, אני שם את ה BULLET TIME ויורה לאט לאט כמו במטריקס, להרגיש כל כדור וכדור שעף. זה פשוט אחד הדברים הכי מגניבים שיש. חבל שאין למשחק הזה SDK ראוי ככה שכל יוזר עם קצת יוזמה ודמיון יוכל לעשות סרטון כמו הלובי במטריקס...

זה באמת מגניב, וזה הכי כיף לעשות במשחק רשת.. פשוט תענוג.

פורסם

First Encounter Assault Recon

Extraction Point

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים