פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים הייאני רוצה להתקין את EXPLORER 7 ורציתי לדעת מה חדש בו ששוה יותר מהגרסה הקודמת 6?יש לי ווינדוס PRO בעיברית והבנתי שהגרסא 7 תומכת אבל תיהיה באנגלית נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים כן היא תומכת, רק אם יש לך ווידוס מקורי...אין בה הרבה דברים חדשים ת'אמת...נוספו לשוניות כמו ב-firefox שבמקום לפתוח את הדפדפן שוב אתה פותח לשונית וזה באותו חלון...יש שינוי בעיצוב של האייקונים וגם שיפור באבטחה (למרות שאני לא רואה הבדל משמעותי).תוריד, תתקין ותראה אם אתה אוהב.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר תודה אני יתקין ואני יתן את דעתיטוב התקנתי ומאחר והווינדוס שלי לא חוקי ההתקנה נעצרהיש פיתרון לעשות את הווינדוס חוקי?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אולי יש לך חבר שיש לו ווינדוס מקורי שיכול לתת לך להתקין או מה שנראה לי הכי טוב לעשות זה יהיה לקנות... יכול להיות שיש דרך להוריד מהאינטרנט או להוריד תוכנה שמראה "כאילו" הווינדוס שלך מקורי, שמעתי פעם על משהו כזה אך אף פעם לא היה לי. קיצר, אני הכי ממליץ לך לקנות או לבקש מחבר. **או שכבר עדיף לך להישאר עם IE6 **
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר לקנות לא בה בחשבון יש לי את כל סוגי הווינדוס (הלא חוקיים) אני בטוח שיש לזה פתרון אולי לא בפורום הזהתודה לכלם אני כבר יסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.