פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אהלן חבר'ה! ניצלתי את הרגילה שלי בשביל לקנות מחשב חדש, E6300, 7600GS, GB-DS3, אמור להיות מחשב מכובד בהחלט, הלא כן? אז ככה, עד עכשיו הייתה לי גרוטה P41700 256RDRAM עם כרטיס מסך סוססס R9000 64 MB!!!!! המצב שנוצר הוא, שבערך מאז GTA3 לא שיחקתי במשחקים, זה אומר משהו כמו 4 שנים, אני מאמין שפספסתי הרבה מאוד מאוד!!! HL2 הייתי חייב לשחק, אז סיימתי אותו אצל חבר, אבל חוץ מזה, כלום!!! אז חברה, אני חייב המלצות למשחקים טובים, דגש על משחקים אם אופציה לDEATHMATCH\SKIRMISH בגלל שאני בצבא, אז אם אני ישחק משחקים טובים עם עלילה טובה, זה יגרום לי לדפוק נפקדות, ואני לא רוצה להיות בכלא סתם, קיצר שפכו חברה!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים Company of heroes משחק חובה, זה בדיוק הזמן להתחיל בדיוק. COH בדיוק המשחק שאתה מחפש. [=
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים HL:E1GRAW(משחק ממש חובה) OBLIVIONCALL OF DUTY 2FAR-CRYFEARזה ה!!!!- משחקים שהפסדת...עוד טובים לא פחות:
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים GRAW רץ על 76GS בבינוני?COD2 מצטרף להמלצה.ואני כמעט בטוח שרוב בפורום לא שיחק, אבל Star wars: republic commando!משחק טקטי ומגניב ביותרררר.COH בגוף ראשון.בעיקרון אתה חייל של הרפובליקה עם כוח דלתא שאתה עושה משימות בעורף האויב למען הרפובליקה.המשחק הטקטי הכי טוב ששיחקתי, נקודה.קשה להשיג אותו, אבל.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים בנוסף למה שכבר נאמר: GTA Vice City GTA San Andreas Warhammer40000: Dawn of War ושני ההרחבות שלו: Winter Assault ו- Dark Crusade Darkstar One Dungeon Siege 2 LOTR: Battle for Middle Earth 1 + 2 Flatout 2 Need for Speed Underground 1 + 2 Need for Speed: Most Wanted Titan Quest Heroes of Might & Magic 5 אם אזכר בעוד אערוך את ההודעה תתחדש ובהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים כמה משחקי רשתBattlefield 2, למרות שחלק גדול מהקהילה עברה ל-BF1242, זה עדיין משחק יותר טוב ולא חסר שחקנים.כמובן World of warcraft Unreal Tournament 2004 ברשת גם כן מעולה.COD 2 ברשת נחמד.חוץ מזה כדאי לך גם לשחק ב - Rome : Total war, משחק אסטרטגיה מעולה.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר איזה מבין משחקי הרשת שצויינו באמת שווה קניה?ואפשר בבקשה עוד המלצות למשחקי אסטרטגיה?ואם אפשר תיאור כללי של המשחקים:OblivionGrawTitan QuestDarkstar One
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים עוד משחקי אסטרטגיה:CODENAME PANZERS: PHASE ONE, PHASE TWODRAGONSHARDARMIES OF EXIGOAGE OF EMPIRES III:AGE OF DISCOVERY + THE WARCHIEFSRISE OF NATIONS:RISE OF LEGENDSBLITZKRIEG 2PERIMETER+EMPEROR'S TESTAMENTGROUND CONTROL 2:OPERATION EXODUSSELLFORCE 2:SHADOW WARSKOHAN 2:KINGS OF WARSTAR WARS:AN EMPIRE AT WARACT OF WAR:DIRECT ACTION+HIGH TREASONEMPIRE EARTH 2+ART OF SUPREMACY
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר ^ ^ ^ ^ ^ ^תודה רבה אחיאבל אני צריך המלצות יותר ספציפיותאני בבית פעם-פעמיים בחודשאין לי זמן לכלכך הרבה משחקים :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.