פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים בקשר לכ.מסך- שאל בפורום תצוגה וגרפיקה פה באתר אני ממליץ שוב שלא תוציא סכומים גדולים על המחשב - כי הוא בסדר גמורובעוד שנה ויותר תקנה מחשב חדש יש בבית של ההורים שלי פנטיום 4 3.2 וזכרון 2*512 והוא מחשב מצוין דרך אגב בשביל להנות מזכרון מהיר אתה צריך לדאוג שהזכרונות יעבדו בדואל צאנלאיזה לוח אם יש לך ?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר תודה על העצה אני אברר בקשר הכרטיס מסךבקשר לזיכרון חשבתי לשים גיגה ככה שזה בסדר והמחשב שלי יחסית חדש אני לא יודע אם עוד שנה כדאי לקנות חדש אני אשדרג את זה כי זה רק כמה חלקים המעבד הוא מצויין ולהחליף מעבד לא כדאי אני חושב שהוא גם מבוסס על הלוח אם וחשבתי אולי להחליף את הלוח אם אבל אני לא יודע מה התפקידים שלו ובכמה כדאי להשקיע ועד כמה זה נחוץ ככה שאני צריך עוד פרטים על לוחות אם והמלצה מה כדאי לעשות אם לקנות ולדעת מידע עליהם ומה ההמלצות ובקיצור כל דבר שיעזור לי לקבל החלטה טובה מה ממליצים לעשות כי גם יש את החיבור החדש של פיסי אי אם כדאי להחליף לחיבור כזה ומה ההבדל וכול המידע שכדאי לדעת.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תתקין את תוכנת EVEREST מהקישור שתקבל.לאחר ההתקנה תעלה לפה תמונת מסך של רכיבי החומרה.שים לב שצריך להופיע הלוח אם.המעבד.הכרטיס מסך והזכרונות.אז יוכלו לעזור לך כי יכול להיות בכלל שאינך צריך להחליף כלום למעט שידרוג כ.מסך.יש כרטיסים טובים ל-AGP.http://www.majorgeeks.com/download4181.html
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר כן כבר נתנו לי תוכנה אחרת שאני יכול בעזרתה לבדוק את רכיבי המחשב ואני יודע שקיימים כרטיסי מסך עם החיבור הזה
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים חשבתי שיש לך בעיה בלוח אם.אם אין בעיה, אין שום סיבה בעולם להחליף אותה.החלפה אך ורק ביחד עם החלפה של מעבד - ובעצם החלפת כל המחשב.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר אז זאת אומרת שאם אני מחליף לוח אם אני צריך להחליף מעבד והחלפת לוח אם שזה בעצם החלפת כול המחשב לא נחוצה לשדרוג אלה אם כן יש תקלה בלוח אם ורק אז צריך להחליף אותה אבל אין צורך סתם להחליף ללוח אם חדש יותר כאילו זה לא נחוץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.