עבור לתוכן

למה לא צריך זכרונות מהירים אם לא עושים OC?

Featured Replies

פורסם

השיפור מורגש בעקבות העבודה ב-Dual cahnnle וחוץ מזה קשה להשיג סטיק יחיד של 2 ג"ב

פורסם

עקרונית יש דברים שיתנו שיפור הרבה יותר גדול בביצועים בכסף הזה ( כרטיס מסך,מעבד)

עקרונית שיפור בביצועים בזכרונות יש רק בבנצים , בחיים האמיתיים אין שום הבדל !

פורסם

עקרונית יש דברים שיתנו שיפור הרבה יותר גדול בביצועים בכסף הזה ( כרטיס מסך,מעבד)

עקרונית שיפור בביצועים בזכרונות יש רק בבנצים , בחיים האמיתיים אין שום הבדל !

רק בבנצ'ים? בחיים האמיתיים לא?

כלומר שיפור של 20FPS, הוא לא שיפור "אמיתי"?

פורסם

כשהוא משחק בגראפיקה גבוהה,ההבדל אפסי.

תפסיק להתכחם

פורסם

אני שמח שמסכימים איתי.

כמו שאמרתי הוא חוסך לא מעט 300-400 ש"ח שיכולים לקנות לו (במקום ה76GT שלו אם אני לא טועה) איזה 7900GS או 1950PRO אולי אפילו 1900XT 256

פורסם

אני שמח שמסכימים איתי.

כמו שאמרתי הוא חוסך לא מעט 300-400 ש"ח שיכולים לקנות לו (במקום ה76GT שלו אם אני לא טועה) איזה 7900GS או 1950PRO אולי אפילו 1900XT 256

אני שמח, שאתה שמח.

אך עדיין, אתם טועים.

מדובר בהבדל משמועתי למדי, שמורגש (בניגוד ל0.5% שציינו פה).

פורסם

בסדר עומרי,אבל אמרתי לך.אתה לא מכיר את כל הנושא,אני כן! הבחור פתח תראד במפרטי מחשב והוא לוקח 7600GT כזמני אומנם אבל אתה בטח מסכים איתי שאם הוא יחליף ל-7900GS או 1950PRO יהיה לי שיפור גדול הרבה יותר מאשר זכרונות במהירות 800 במקום 667 (ושוב,אין לו תכנון ל-OC)

פורסם

בסדר עומרי,אבל אמרתי לך.אתה לא מכיר את כל הנושא,אני כן! הבחור פתח תראד במפרטי מחשב והוא לוקח 7600GT כזמני אומנם אבל אתה בטח מסכים איתי שאם הוא יחליף ל-7900GS או 1950PRO יהיה לי שיפור גדול הרבה יותר מאשר זכרונות במהירות 800 במקום 667 (ושוב,אין לו תכנון ל-OC)

כמובן שכרטיס מסך יהיה יותר משמעותי, אך זה לא מבטל את העובדה שיש הבדל מורגש בין 667MHz ל800MHz.

פורסם
  • מחבר

xtract אתה צודק השיפוי המידי בכרטיס המסך יהיה עדיף אבל כאשר אחליף בעתיד ל DX10 הכרטיס יעלם והזכרונות לא. לכן המחשבה לטווח ארוך.

אגב למה מוכרים סטים של Dual cahnnle אי אפשר פשוט לקנות שתי זכרונות זהים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים