עבור לתוכן

למה לא צריך זכרונות מהירים אם לא עושים OC?

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי לקנות את ה- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK אבל אנשים אומרים שזה מהיר מדי אם אני לא מתכוון לעשות OC למה זה?

מה לא בא לידי ניצול אם לא עושים OC, האם זה התדירות 800Mhz או אולי ה CL4 ?

תודה

פורסם

הם בסדר גמור, תאמין לי שהם לא "יותר מדי מהירים".

פורסם

עומרי,תן לי להבין,אתה מציע לו לקנות את הזכרונות האלה,לשלם עוד בגלל שהם 800 כשלא יהיה הבדל ממשי ללא OC ולוותר על שדרוג רכיב אחר? אני מקווה שלא.

667 מספיקים אפילו ל-OC לא קטן,אין שום צורך ב-800 כשזה לעבודה יום יומית ללא OC. (כמובן אם יש באותו מחיר אז עדיף ת'מהיר יותר)

פורסם

עומרי,תן לי להבין,אתה מציע לו לקנות את הזכרונות האלה,לשלם עוד בגלל שהם 800 כשלא יהיה הבדל ממשי ללא OC ולוותר על שדרוג רכיב אחר? אני מקווה שלא.

667 מספיקים אפילו ל-OC לא קטן,אין שום צורך ב-800 כשזה לעבודה יום יומית ללא OC. (כמובן אם יש באותו מחיר אז עדיף ת'מהיר יותר)

שאלה, מה אתה רוצה? :-\

הוא לא מתכנן Overclock, ויש ניצול מלא בתדר של 400MHz.

פורסם

בעבודה יום יומית אתה תרגיש הבדל בין 667 ל-800 עומרי?

פורסם

בעבודה יום יומית אתה תרגיש הבדל בין 667 ל-800 עומרי?

כן.

במיוחד בסוג מסוים של אפליקציות ומשחקים.

פורסם

כל הדיונים שקראתי אמרו אחרת.בכל מקרה,זה לא שיא הויכוח.

העניין הוא שלא שווה לקחת 800 במקום 667 אם זה בא ע"ח כ.מסך למשל או על עוד סטיק זיכרון או על שאר דברים כאלה.

פורסם

כל הדיונים שקראתי אמרו אחרת.בכל מקרה,זה לא שיא הויכוח.

העניין הוא שלא שווה לקחת 800 במקום 667 אם זה בא ע"ח כ.מסך למשל או על עוד סטיק זיכרון או על שאר דברים כאלה.

הוא לא שאל אם הכסף יכול לשמש למשהו שישפיע יותר, הוא שאל סך הכל "אנשים אומרים שזה מהיר מדי אם אני לא מתכוון לעשות OC למה זה?".

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי עדיין איזו תכונה חשובה יותר התדר או ה CL ?

למשל האם DDR2 2048MB 667MHZ CL3וG.Skill יהיה מהיר יותר למערכת ללא OC מאשר ה 800 CL4 ?

פורסם

אז לא הבנתי עדיין איזו תכונה חשובה יותר התדר או ה CL ?

למשל האם DDR2 2048MB 667MHZ CL3וG.Skill יהיה מהיר יותר למערכת ללא OC מאשר ה 800 CL4 ?

לא.

למרות שמערכות AMD קיימות מכילות עדיפות לעבודה מול תזמונים, גם AMD וגם Intel יעבדו בצורה טובה בהרבה (בהחלט יותר מורגש במערכות AMD), תחת עבודה מול תדר גבוה יותר.

פורסם

כן.

במיוחד בסוג מסוים של אפליקציות ומשחקים.

אילו סוגים של אפליקציות? אולי הוא לא משתמש בהם וזה לא מעניין אותו?

במשחקים ההבדל ב 0.5 %

ראיתי בנאצים

פורסם

0.5% בדיוק כמו שאמרתי,לא מורגש.

והבחור לא עושה OC

והדבר יחסוך לו 300-400 שקל שהוא יוכל לקחת ליברטי בכסף הזה,או לקנות 7900GS למשל

(אני יודע את כל זה כי ראיתי את התראד שהוא פתח בפורום מפרטים מומלצים)

פורסם
  • מחבר

תודה עמרי,

הלינק שנתת מעולה עכשיו אני מבין את ההבדלים.

רק עוד שאלה אחת הבנתי שאם אני קונה שני זיכרונות מאותו הסוג הלוח יודע לגשת אליהם במקביל. אבל ברור שיותר יקר לקנות 1GBx2 מאשר 2GBx1 האם השיפור באמת מורגש וכדאי להשקיע את הכסף הנוסף?

פורסם

תודה עמרי,

הלינק שנתת מעולה עכשיו אני מבין את ההבדלים.

רק עוד שאלה אחת הבנתי שאם אני קונה שני זיכרונות מאותו הסוג הלוח יודע לגשת אליהם במקביל. אבל ברור שיותר יקר לקנות 1GBx2 מאשר 2GBx1 האם השיפור באמת מורגש וכדאי להשקיע את הכסף הנוסף?

Dual Channel מספק את הסחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים