פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיותקודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזרהתקנתי IE7 לא עזרהסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזרהתקנתי MAXTHON עדיין לא עובדאני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלוםיש למישהו רעיונות?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים דבר ראשון, זה שהתקנת מקסתון, לא אומר שהחלפת דפדפן, זה אותו IE צולע.אם זה אפשרי, כדאי מאוד לעבור ל FF.אם זה לא, אז בקשר ל סמילים, זה לא JAVA אלא JAVA SCRIPT, ולכן JAVA לא ממש קשורה פה.נסה להחזיר את הגדרות האבטחה לברירת המחדל, וזה אמור להחזיר את ה JAVA SCRIPT לפעולה.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר החזרתי את כל ההגדרות לברירת מחדל כמה פעמיםFF כן עובד ועל זה אני שמח אבל לצערי זה עסק שהוא צריך גם גישה לאתרים שלא בדיוק שמעו על FF
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים יתכן שיש תוכנת אבטחה צד שלישי כמו פירוול, שלעיתים מוגדר לחסום דברים כאלה, מחשש שהם מזיקים.תבדוק את תוכנות האבטחה המותקנות במחשב, כולל אנטיוירוסים ואנטי ספיי.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים יותר סביר להניח שה-AVG פשוט לא מספיק חזק ושנשארה עוד תוכנה זדונית כלשהי במחשב.תוריד גרסת ניסיון של קספרסקי ותסרוק בצורה רצינית - AVG זה צעצוע בהשוואה.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר זה מה שאני אעשה כנראהבקטע של אנטיספיי אז יש על המחשב Ad-aware, Spybot S&D, Windows defender והם כולם אומרים שהכל תקין (לפני שהרצתי אותם היו מלא אבל עכשיו נראה כאילו הכל בסדר מהבחינה הזאת)
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תבדוק את ההגדרות של WINDOWS DEFENDER, למיקרוסופט יש נטיה "להגן" עלינו יותר מדי, במידה ויש שם הגדרות שנוגעות ל JAVASCRIPT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.