עבור לתוכן

שאלה בנוגע לעזרה של System Restore במצב מסויים

Featured Replies

פורסם

שלום,

נתקלתי בבעיה מסויימת וחשבתי להשתמש ב System Restore כדי לפתור אותה, אבל יש לי חששות שהמצב רק יחמיר.

אני אספר את הסיפור בקצרה.. (הסיפור לא עלי אלא על מכר שלי).

מעשה באיש אחד שרצה להתקין חבילת הרחבה למשחק מסויים, אך לא היה לא מספיק מקום בכונן C.

מה עשה האיש? העביר כל מה שיכל לכונן D. כל תיקיה שעברה בדרכו ויכל להעתיקה - העביר.

לאחר שסיים את מלאכתו ראה שהתפנה לו מספיק מקום כדי להתקין את חבילת ההרחבה, וכך עשה.

האיש בא שמח ומפעיל את המשחק, אך אבוי, השמירות נעלמו? ולאן הם נעלמו? הרגע הוא העביר אותן לכונן D בלי ידיעתו.

לא רק שהשמירות נעלמו, אלא שגם כמה תוכנות חדלו מלעבוד.

השאלה שלי היא, אם האיש יריץ System Restore ליום לפני שכל הסיפור הזה התחיל (במחשבה שיש לו נקודת שחזור שם),

כל התיקיות יחזרו לאן שהיו וחבילת ההרחבה תמחק מהמחשב כאילו לא הייתה? או שלא יקרה כלום?

האם יש מצב שתמחק השמירה בדרך כלשהי או קבצים שהיו שמורים על המחשב כמו מסמכים חשובים מ My Documents (שדרך אגב גם את תיקיה הזו העביר

Documents and Settings בלי ידיעתו, לפחות מה שהצליח עד שקיבל הודעת שגיאה)

אם System Restore הוא לא הפתאון כאן, אז מה כן?

חשבתי לגבות את כל מה שחשוב ולעשות את הRestore אבל אני לא יכול להגיע למחשב בשבוע הקרוב, והאיש שעליו מסופר הסיפור לא ממש מצליח להפעיל את הצורב שם, ופחדתי להדריך אותו בדרכו אל ה System Restore.

התרחיש הזה אמיתי, והוא קרה בשבוע שעבר.

עצות יתקבלו בברכה.

פורסם

בעיקרון זה לא נראה לי יעזור,כי זה פשוט העברת תיקייה.אבל הוא יכול בקלות להעביר את השמירות בחזרה וזה יהיה לו בסדר נראה לי

פורסם
  • מחבר

נכון, את השמירות אפשר להעביר בחזרה בקלות.

אבל לא מדובר רק בשמירות אלא בעוד תוכנות שהפסיקו לעבוד.

הבנאדם לא העתיק תיקיות שלמות כי לא הצליח. לכן הוא נכנס לתיקיות ותתי תיקיות ותתי תיקיות והעתיק הכל ל D.

נוצר בלאגן שלם..

אולי הדרך הכי טובה היא לשמור את המסמכים החשובים ולפרמט את המחשב..

אני לא אוהב את הרעיון הזה, אבל.. אם System Restore לא יעזור אין הרבה דברים שניתן לעשות חוץ מלהעביר את כל הקבצים בחזרה - דבר שלא ממש אפשרי

גם בגלל שהבנאדם התקין את חבילת ההרחבה למשחק ועכשיו שוב אין הרבה מקום ב C.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים