עבור לתוכן

מחשב חדש מתרסק

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני זקוק לעיצה דחופה. קניתי לפני שבוע מחשב חדש, עם המפרט הבא:

מעבד קונרו 6300, 1024 מגה זיכרון של PQI, לוח אם של ASUS, כרטיס מסך של ראידון.

התקנתי חלונות XP עם SP2 ואחרי ההתקנה התקנתי דרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, כרטיס מסך, מסך, וכו'.

היום, המחשב קרס פעמיים, עם הודעת השגיאה הבאה:

BUGCODE_USB_DRIVER

beginning to dump physical memory

physical memory dump complete

...

חשבתי שזה כרטיס המסך, אבל מבדיקה ברשת עולה החשד כי מדובר ב - USB. הדבר היחידי שמחובר שם זה מודם ADSL שעבד מצויין במחשב הקודם, גם שם עם חלונות XP ו - SP2. הבנתי שיכול להיות שמדובר בדרייבר לא מתאים או משהו כזה, אבל עכשיו ראיתי גם אפשרות שזה הזיכרון או הזיכרון L2 של המעבד.

מישהו מכיר את זה ? יש למישהו רעיון ?

תודה !!!

פורסם

איזה דגם של לוח אם ?

פורסם

ככל הנראה הבעיה היא בדרייבר...

תוריד מאתר יצרנית לוח האם את הדרייבר המעודכן עבור התקני ה-USB שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של ASUS מדגם: P5LD2 SE

כשהכנסתי את הדיסק של לוח האם אחרי התקנת חלונות XP, הוא לא נתן לי להתקין דרייברים ל - USB 2.0 בטענה שהדרייברים שיש לי מהחלונות מספיק טובים. אין לי אפשרות לעדכן מהדיסק, נכנסתי לאתר, אולי לא גלשתי מספיק לעומק, אבל בעדכוני דרייברים של לוח האם הספציפי ראיתי רק עדכונים ל - Bios, לאודיו ול - lan.

פורסם

הצצתי באתר Asus ובאמת אין דרייבר שמיועד להתקן ה-USB אבל יש שם עדכון ביוס שאולי נשקול בהמשך אם לא נמצא פיתרון לבעיה.

מה הכוונה "בטענה שהם מספיק טובים"?

איזה הערה מוצגת בפניך?

הדרייברים שמותקנים כרגע בעצם זוהו אוטומטית עם התקנת הווינדוס?

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא שהדרייברים של חלונות הם חדשים ומעודכנים מספיק, לפחות כמו אלה שעל הדיסק ולכן אין לי גישה להתקין דרייברים של USB מהדיסק.

הדרייברים שמותקנים כרגע זוהו אוטומטית עם התקנת מערכת ההפעלה.

אחרי ההתקנה עדכנתי רק את הדרייברים של לוח האם ( ערכת שבבים, כרטיס קול, כרטיס רשת ), של כרטיס המסך ושל המסך עצמו.

חשבתי על זה שאולי אם לא תהיה ברירה יהיה צורך לעדכן bios, אני קצת חושש לעשות את זה, למען האמת אף פעם לא התעסקתי עם ה - bios מעבר לשינויי הגדרות וכו'. יש לי בדיסק של ASUS תוכנה בשם Asus Update שעושה עדכון ל - bios דרך האינטרנט.

יכול להיות שהמודם ADSL שעבד יפה על המחשב הישן עם אותה מערכת הפעלה לא מתאים לחומרה החדשה ? שיש אי תאימות ?

אני רק מקווה שמערכת ההפעלה זרקה שגיאה נכונה ( BUGCODE_USB_DRIVER ) ושאין בעיה עם הזכרון, המעבד או כרטיס המסך. אם אני זוכר נכון במסך הכחול של החריגה, כשקרס המחשב, היה כתוב משהו על I/O, אז אולי יש קשר ל - bios באמת...

היום המחשב לא קרס אפילו פעם אחת, זה מוזר, בשלושה ימים הראשונים הוא לא קרס, אחר כך קרס פעמיים באותו יום ( לא התקנתי שום דבר חדש חוץ מאולי plug in של flash לדפדפן ) והיום שוב לא קרס.

מידע נוסף שאני יכול לתת, זה שבקריסה הראשונה עבדתי עם google earth ואז פתחתי דפדפן והמחשב קרס. בפעם השנייה עבדתי באינטרנט כשברקע היתה פתוחה תוכנה לעיבוד תמונות ואז הוא קרס. אני לא מוצא קשר בין המקרים חוץ מזה שהאינטרנט היה מחובר.

פורסם

בהחלט אין קשר בין שני המקרים שתיארת וזאת לא תוכנה כזאת או אחרת הגורמת לבעיה.

ככל הנראה- יש חוסר תאימות בין המודם להתקן ה-USB, כמו שאתה אומר המחשב בן כשבוע ועצם זה שהמודם כן עבד בתקינות במחשב הישן מצביע על בעיית תאימות חומרתית...

תשמע קראתי בשני פורומים נוספים שאני רשום בהם (לא מישראל) ועושה רושם שהפתרון הוא עדכון ביוס.

מכיוון שאני עדכנתי ביוס לא יותר מפעמיים הייתי ממליץ לך לעדכן את הכותרת ולבקש סיוע לגבי עדכון ביוס, ככה גם תברר את הכדאיות של העניין.

פורסם

אני יכול להבטיח לך ש Asus Update תקין ועושה את העבודה מנסיון

אני עידכנתי את ה BIOS מספר לא קטן של פעמים ולא היה לי שום תקלה ....

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה !!!

:)

היום אני בודק אפשרות להחליף את המודם למודם רשת, או לנתב של רשת ביתית אלחוטית, בתקווה שזה יפתור את הבעיה. ( הנתב גם עובד עם USB אבל מדובר בחומרה אחרת, אז אולי לא יהיה חוסר תאימות ). אני מקווה שזה באמת רק המודם ולא ה - USB עצמו, כי אני ארצה לחבר בעתיד עוד התקנים ל - USB, כמו מצלמת אינטרנט. ( אני לא מדבר על disk on key ומצלמה דיגיטלית כי אלה מתחברים לזמן קצוב בלבד ).

אם זה לא יצליח, והתופעה תחזור אני אעדכן את הביוס, אני חושב להשתמש ב - asus update ולתת לו לעדכן אוטומטית דרך האינטרנט, כדי שאני לא אצטרך לבחור לבד את הקובץ מהאתר של asus. את הביוס הנוכחי כבר גיביתי על דיסקט כך שאם תהיה תקלה, ולא חמורה מדי אני תמיד אוכל להחזיר את המצב לקדמותו.

שוב תודה, אם יהיו בעיות או שאלות אני אעדכן אותכם.

:)

פורסם
  • מחבר

היי, חזרתי מהר משצפיתי...

המחשב קרס לי עכשיו שוב, הפעם משהו חדש:

the problem seem to be caused by the following file: ati2dvag.dll

TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE

Stop: 0X000000CF

יש לכם מושג מה זה ? אני רק מבין שאחד הדרייברים עשה בעיות...

הפעם סגירת המחשב לא עזרה, הייתי צריך להיכנס ל - safe mode כי מערכת ההפעלה כלל לא עלתה לאחר התקלה.

פורסם

זאת בעיה ידועה שהייתה גם אצל חבר שלי... עדכון דרייברים לכרטיס המסך אמור לפתור את הבעיה.

אם זה לא יעזור יש עוד פתרון שאני מכיר.

פורסם
  • מחבר

היי,

אני עכשיו על המחשב הישן...

אחרי הודעת השגיאה האחרונה, המחשב קרס סופית, מערכת ההפעלה לא עולה יותר, וקיבלתי הודעת שגיאה שלישית.

לקחתי אותו למעבדה בחנות בה קניתי את המחשב ( לפני פחות משבוע....)

אגב כרטיס מסך, עדכנתי את הדרייבר שלו לאחר ההתקנה, אולי לא התקנתי את הדרייבר הכי חדש...אני לא יודע.

תוך 24 עד 48 שעות אני אדע מה אומרים הטכנאים, אני אעדכן אותך. מכיוון שקיבלתי כבר כמה הודעות שגיאה שונות, אני מתחיל לחשוב שמדובר בחומרה, אולי הזיכרון לא בסדר. כי סה"כ התקנתי את הדרייברים מהדיסקים אחרי התקנת מערכת ההפעלה, לא נראה לי סביר שכל הדרייברים שלי עושים כאלה בעיות.

האם יכול להיות גם שלוח האם שתומך בקונרו, לא ממש תומך בו ? נראה מה יהיה עם זה.

פורסם

זה נגרם מדריבר של הATI

תכנס ל www.ati.com ותוריד את הגירסה הכי עדכנית לכרטיס מסך שלך

פורסם

פתח קריאה ב IT

הה אופס ....פתח הודעה חדשה ..

פורסם

היי, חזרתי מהר משצפיתי...

המחשב קרס לי עכשיו שוב, הפעם משהו חדש:

the problem seem to be caused by the following file: ati2dvag.dll

TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE

Stop: 0X000000CF

יש לכם מושג מה זה ? אני רק מבין שאחד הדרייברים עשה בעיות...

הפעם סגירת המחשב לא עזרה, הייתי צריך להיכנס ל - safe mode כי מערכת ההפעלה כלל לא עלתה לאחר התקלה.

פעם הבאה אם יש לך משהו להוסיף להודעה תשתמש בכפתור עריכה , אחרת תקבל אזהרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים