פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אז ככה לחבר שלי יש שתי מערכות הפעלה אחת טובה..והשנייה לא טובה היא אומרת שאיזה קובץ בסיסטם32 פגום או חסר לא זוכר..והוא רוצה למחוק את הווינדוס הזה איך הוא מוחק?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים את זה הבנתי, השאלה היא אם שתי המערכות על אותו כונן?בכל מקרה, אתה יכול לערוך את הBOOT.INI כך שימשיך ישר למערכת הטובה.את הקבצים תמחק ידנית.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים לחיצה ימנית על "MY COMPUTER" PROPERTIESADVANCEDSTARTUP AND RECOVERYSETTINGSEDITשם מופיעות לך המערכות הפעלה, פשוט תמחק את השורה של המערכת הלא טובה ותמחק ידנית את הקבצים שלה.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר מ..תרשמי לי את זה בעברית?אני רושם את זה במערכת הפעלה שפועלת לי?ומשם אני מוחק את המערכת שלא פועלת?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אני רושם את זה במערכת הפעלה שפועלת לי? כןומשם אני מוחק את המערכת שלא פועלת? לא משם, למחוק אותה אתה מוחק ידנית את הקבצים, נכנס לתיקיה ועושה DEL! =)
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר "לחיצה ימנית על "MY COMPUTER" PROPERTIESADVANCEDSTARTUP AND RECOVERYSETTINGSEDIT"אפשר בעברית בבקשה?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אין יותר עברית מזה איש יקר"לחיצה ימנית על "MY COMPUTER" PROPERTIESADVANCEDSTARTUP AND RECOVERYSETTINGSEDIT"אפשר בעברית בבקשה?לחיצה ימנית על "המחשב שלי"מאפייניםמתקדםהפעלה ושחזורהגדרותערוך
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר זה מחק את הווינדוס הטוב..ושאלתי איך אני מוחק את הווינדוס שלא טוב..אאני לא יכול להיכנס אליו?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים זה לא מחק.אתה מחקת.אין צורך להקפיץ כי ינעלו וחבל.האם רק הסרת מה BOOT INI או שמחקת באמת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.