פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר אז איך אתה מסביר את זה שהכנסתי דיסקט לכנון עם הביוס הישן כי לא היה לי ביוס, ואז הורדתי תביוס בידיוק כמה שהיה לי רק אם שם אחר וזה לא עבד, ואז החלפתי לא תשם בדיסקט ואז זה כן עבד?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מה שהתכוונתי שבעת צריבת ביוס סטדרטית מתוך חלונות או מתוך DOS, שם הביוס הקובץ לא משנה בכלל.מה הוא מחפש כאשר הביוס מחוסל, והוא מנסה לבצע טעינת חירום מהדיסקט אין לי מושג, כתוב בחוברת לוח האם.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר אוקי אני יסתכל בחוברת ובאמת הביוס היה מחוסל לא היה זכר ממנועריכה:אתם ממליצים לעדכן תביוס כי הביוס של הלוח שלי מ2003 ויש הבדל גדול ניראה לי כאילו ל2007 מה אתם אומרים זה יתן לי יותר פונקציות לoc וזה יהיה יותר טוב מה אתם אומרים כדאי, או שמכירים תמשפט חח "עובד אל תגע"
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר אוקי אני יסתכל בחוברת, הביוס שלי באמת היה מחוסל, לא היה ממנו זכר.אתם ממליצים לעדכן תביוס?כי הביוס שלי מ2003 ויצא גרסאת 2007, מה אתם אומרים זה יתן לי יותר פונקציות oc?והאם זה בכלל שווה כל הסיפור הזה?תודה, גיל
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מה הוא מחפש כאשר הביוס מחוסל, והוא מנסה לבצע טעינת חירום מהדיסקט אין לי מושג, כתוב בחוברת לוח האם.כתוב שם ששם הקובץ צריך להיות P5LD2.ROM. הביוס הבסיסי שנשאר פשוט מחפש את הקובץ הזה ולא שום קבצים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.