עבור לתוכן

כיצד ניתן לגרום לקובץ EXE לרוץ "ONLINE" על גבי דף אינטרנט?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש ברשותי קובץ EXE שמשמש לצורך הדגמה מסויימת, ולוקח תמונות מתוך תיקייה מסודרת, על גבי המחשב שלי.

האם וכיצד ניתן להעלות את הקובץ EXE והתיקייה לדף האינטרנט שלי כך שקובץ הEXE ירוץ "ONLINE" מבלי שיצתרכו להוריד אותו, ואת התיקייה ורק אז להפעיל את קובץ הEXE לשם ביצוע עבודתו?

*הקוד שבו בנוי קובץ הEXE הוא בשפת ++C, ומה שהקובץ עושה למעשה זה לבנות דברים ויזואליים תוך כדי שימוש בתמונות מסויימות המסודרים כולן יחד בתיקיה אחת.

תודה מראש :)

פורסם

לא נראה לי שמה שאתה מתאר , אפשרי

סביבת windows שבה יכולים לרוץ קבצי exe שונה לגמרי מסביבת web ששם לא ניתן להריץ כל קובץ exe

ראשית השוני המהותי הוא תשתית ה- GUI ב- web אתה צריך לפתח עבור דפדפן

ואילו exe מפעיל את מערכת ההפעלה שבונה עבורך חלונות ופקדים

יכול להיות שמה שאתה רוצה זה רק להדגים את התוכנה שלך על גבי web אבל לא ממש להפעיל אותה

ואז זה משהו אחר לגמרי, כלומר את מפעיל את התוכנה שלך ומסריט את מה שהתוכנה שלך עושה

התוצאה נשמרת כקובץ סרט סטנדרטי avi או mpg ואת זה אתה יכול להקרין על גבי דפדפן

פורסם

אולי תשתמש בFLASH?

פורסם
  • מחבר

NJorl, תודה על ההסבר אך ברצוני להראות את התוכנה כשהיא רצה כיוויכול ב"LIVE" על גבי דף האינטרנט (אם דבר כזה או חיקוי של זה אפשרי)

עיניין ההסרטה של תצוגת קובץ הEXE והפיכתו לפורמט וידיו הוא האפשרות השנייה שלי, אחרי שאני יהיה בטוח שאין דרך אחרת..

UnsignedInteger, שלום.

אנא פרט והסבר :)

פורסם

תראה כמו שנאמר פה, אין אפשרות (שאני יודע עליה) להריץ קובץ exe ברשת כמו שאתה מתכוון.

אני חושב שהאפשרות היחידה שלך לבצע את מה שאתה רוצה היא בעזרת תוכנות המאפשרות להתחבר למחשב אחר לעבוד עליו מרחוק, כמו:

http://ultravnc.sourceforge.net/

פורסם

לפי מה שהבנתי, אתה מעוניין ליצור מצגת תמונות. למה שלא תיצור אותה בפלאש? אני לא יודע בידיוק איך עושים את זה(אף פעם לא התעסקתי עם פלאש), אך אם זה מה שאתה מעוניין לעשות, FLASH יענה לך על הדרישות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה !

אני ישתמש בדרך שהצעתם.

רק עוד שאלה אחת בפי: האם יש איזו דרך מהירה וקלה "לחבר" את התיקייה עם התמונות לתוך הקובץ EXE ?

כלומר שלא תיהיה תיקייה בנפרד שמשם קובץ הEXE מעלה את התמונות אלא שקובץ הEXE יכיל את התיקייה (התמונות) בתוכו ויעלה אותם מעצמו.

אולי אפילו בעזרת תוכנה חיצונית..

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

תודה לכולם על העזרה !

אני ישתמש בדרך שהצעתם.

אני אשתמש , תשתדלו להקפיד על עברית תקינה

רק עוד שאלה אחת בפי: האם יש איזו דרך מהירה וקלה "לחבר" את התיקייה עם התמונות לתוך הקובץ EXE ?

כלומר שלא תיהיה תיקייה בנפרד שמשם קובץ הEXE מעלה את התמונות אלא שקובץ הEXE יכיל את התיקייה (התמונות) בתוכו ויעלה אותם מעצמו.

אם אתה מקמפל את ה-exe שלך עם visual studio יש לך אפשרות להוסיף תמונות אל הפרוייקט שלך כ- resources (משאבים) ואז התמונות מוטבעות בתוך ה- exe

אבל הדרך בה אתה מעלה את התמונות תהיה שונה ממה שאתה רגיל ולכן תצטרך לעשות שינויים

שנית - לא שיטה מומלצת אם מדובר בכמות גדולה של תמונות שכן ה- exe נטען אל הזיכרון ויחד איתו כל התמונות דבר שאוכל המון זכרון מחשב

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי.

ובכל זאת.. אני מעוניין שהתיקייה עם התמונות לא תיהיה זמינה למשתמש.. כלומר שהוא לא יוכל לראות את תכולתה (התמונות).

לדוג" שהתיקייה הנ"ל תופיעה כקובץ בעל סיומת לא מוכרת, נניח DUM. , ובכך לא תיהיה אפשרות לפתוח את הקובץ ולראות את תוכנו.

-אני לא מעוניין באופציית ה-resources מכמה סיבות ואחת מהן היא כמו שציינתה בקשר לזיכרון..

תודה :xyxthumbs:

פורסם

כדי שלא יוכלו לגשת ישירות לקבצים בתיקייה המסויימת, אתה צריך לשנות הגדרות בשרת עצמו.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון עוד לפני שאני מעלה לשרת, על המחשב שלי.

אם אפשר לשנות את התיקייה כך שתופיע כקובץ בעל סיומת לא מוכרת, וקובץ הEXE יעלה ממנה תמונות באותה הדרך.. רק שהפעם התיקייה לא תיהיה נגישה למשתמש הרגיל.. והוא לא יוכל לפתוח אותה ולראות את התוכן שלה.

אני לא זקוק לדרך מסובכת מידי.. אלא פשוטה למדיי.. רק בכדי שהמשתמש הרגיל לא יצפה בתוכן התיקייה, אם זה יהיה בעזרת תוכנה או אם זה יהיה בעזרת "טריק" מסויים.

תודה :)

פורסם

אולי הרשאות ntfs

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים