עבור לתוכן

שאלה לגביי מאווררים למארז..

Featured Replies

פורסם

אין לי ניסיון עם הערכה הספציפית הזאת אבל מהניסיון שלי עם ה"ערכות מאווררים" האלה של TT - הן רועשות ולא אפקטיביות ..

אם שקט חשוב לך ההמלצה שלי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 אומנם 4 מאווררים יוצא לך יקר יותר אבל עדין, מאווררים מעולים!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין לי מילה שתתאר כמה הקיט הזה גרוע!!! להתרחק ממנו.. ואני מדבר מניסיון!

פורסם

זה קיט שונה ממה שכתבת עליו, הוא גם יקר יותר.

מאוורר ב 12 שקל זה נשמע גרוע...

אמרת שהיה לך סט אחר, תחליט...?

פורסם

אמרתי שאין לי ניסיון ספציפי עם הערכה שהוא הראה בהתחלה, אבל עם מה שאתה המלצת לו יש לי בהחלט ניסיון והיא גרועה ביותר!

שיילך על 4 מאווררים של AC. להתרחק מTT בכל מה שקשור למאווררי מארז.

פורסם

אולי תפרט קצת , במקום להגיד "גרוע, להתרחק" ...

מה כ"כ גרוע? מה הבעיה איתם, והאם בדקת אולי זה רק הסט שלך לא טוב ?

פורסם
  • מחבר

צודק,

הבן אדם עם הדרקון הכחול כל הזמן שולל דברים..

;D ;D ;D

פורסם

צודק,

;D ;D ;D

תסתכל טוב בקיט של הככתומים (השני שהביאו) ה 120MM יכול להגיע ל44DBA (טרקטור)

פורסם

כשהוא על מהירות מקסימלית...

בשביל זה בא עם בקר שליטה, לא?

יש הרבה מאווררים שמרעישים יחסית, אם תיקח 4 כאלה, ותחבר להם בקר שליטה, זה היה קיט זהה יקר יותר, ,רק שהקיט הזה נראה זול...

פורסם

צודק,

;D ;D ;D

אשמח אם תפרט מה אני בדיוק "שולל" ואני מבטיח להביא לך שלל הוכחות שיחזירו לך את הזנב אל בין הרגלים.

ערוץ 10 - קניתי לפני קצת פחות משנה את הקיט הזה למחשב של חבר. מדובר ב4 טרקטורים. אני לא אנסה לתאר לך את עוצמת הרעש שהם עושים שהם קצת מעבר לחצי העוצמה אני אדבר על איך הם שהם על המינימום. עדין שומעים אותם! והאפקטיביות שלהם בריצפה! רק שמעלים את המהירות הם נהיים אפקטיבים אבל אז הרעש שהם עושים נהיה בלתי נסבל ..

SharonSx - תאמין לי שהכי קל לי היה לא להגיב לתארד שלך ולתת לך לקנות את הקיט ולהתאכזב ממנו בעצמך. אבל חבר שלי כבר "נפל" איתו וכל הקטע בפורום זה לתת עצות, לא שאתה חייב לקחת אותן אבל אם שאלת לפחות תכבד את התשובות שאתה מקבל.

פורסם
  • מחבר

אממ,

מצטער בן אדם,

פורסם

גם אני לפני קנייה,ו"התעלקתי" על התרד של שרון, גם כדי שהוא יבין.

תודה לך, יכלת להגיד לנו את זה מהתחלה, לחסוך סתם טירחה.

להבא, באמת כדאי שנסביר דברים בפרטים, ולא להגיד "טוב או לא טוב" , וזהו לעזוב את העכבר.

אם אין זמן לא עונים.

קחו את זה בהבנה והגיון וברוח טובה.

תודה ל"דרקון" ... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים