פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים בעיה ריאשונה אני לא מצליח להיתחבר עם היוזר המובנה SA אפילו שעשיתי לו ENABLEדבר שני אני רוצה לכתוב סקריפט פשוט שמעלה ומוריד את ה Services של הסרבראיך אני עושה את זה ,הפניה לאתר תתקבל בברכה
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אם אתה לא יודע את סיסמת ה- sa אז תצטרך להתקין מחדשסקריפטים ששולטים על השרת אפשר לכתוב אם אתה יודע VB ע"י ספריית אובייקטים SQLDMO
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר הבעיה היא לא הסיסמה אני יודע אותההתקנתי את SQL Server Management Studio Express CTPוכשהוא עולה אפשר לבחור להיכנס באמצעות WINDOWS Authentication או באמצעות SQL SERVER Authenticationבאמצעות האופציה הריאשונה אין בעיה להיכנס הוא לא מבקש סיסמה בכלל ,אז נכנסתי ככה ותחת סיפרית Security\Loginsנכנסתי ל SA והפכתי אותו ל Enabledעכשיו אחרי שפתחתי אותו כשאני מנסה באופציה השניה להיכנס באמעות SA הוא לא מאפשר להיכנס ונותן שגיאה ,אני מניח שזה קשור להגדרותהיתחברות או להגדרות אדמינסטרציה ב SQL SERVER אבל אני לא ממש מבין בזהבקשר לסקריפט לצערי אני לא יודע VB עד עכשיו עבדתי על JAVA וSQL בעיקר ועכשיו אני מתחיל ללמוד C#אני לא רוצה ללמוד לכתוב סקריפט אלא רק משהוא פשוט שמעלה ומוריד Services (לא רק של SQL SERVER אלא כל Service )אז עם אפשר לינק או משהו זה יהיה נחמד----עריכה-----טוב זה בדיוק מה שחשבתי מסתבר שבררת מחדל של SQL SERVER לא מאפשר היתחברות מרחוק אלא עם כן משנים את זהבהגדרות,חפרתי את האתר של מירוסופט שעות בשביל למצוא את השטות הזאת שלוקחת בדיוק 5 שניותבכל מקרה משהוא יכול לעזור לי עם הסקריפט---עריכה2---פתרתי גם את הבעיה עם הסקריפט ,אפשר לנעול
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר זה מאד פשוט פותחים Notepadוכותבים net start "SERVICE NAME"או net stopחובה לשים את שם ה SERVICE במרכאות כמו שהוא מופיע ב לוח בקרה/...את הקובץ שומרים בסיומת BATככה אפשר ע"י הרצה של הקובץ אחד לסגור או לפתוח שורה של SERVICES
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אין שם בעיה להתחבר מרחוק .קרוב . בינוני.לראות שבהתקנה איפשרת mixed mode צריך רק להגדיר user + password ל connection string להגדיר את ה DB ... וזהו.אתה מדבר על 2000 נכון?sa sa הוא לוגין default
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר האמת שמודבר ב2005אבל כמו שכתבתי הבעיה היא לא ביוזר אלא בבררת המחדל של ההתקנהשלא מאפשרת היתחברות מרחוק (SQL SERVER Authentication)צריך להיכנס עם המשתמש המקומי (WINDOWS Authentication) קליק ימני על שם השרת בעץשם לבחור Security ולשנות ל SQL SERVER AND WINDOWS Authentication
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.