פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תגיד את זה לשניים שראיתי באוטובוס צועקים על איך אם תהיה מלחמה הם קודם כל יירו בחיילים השמאלנים ורק אחרי זה בערבים לפי דעתי זה נקרא בגידה (והיית צריך לראות איך כל האוטובוס הסכים איתם)הייתי רוצה לשמוע אותם אומרים לי דבר כזה בפנים.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תגיד את זה לשניים שראיתי באוטובוס צועקים על איך אם תהיה מלחמה הם קודם כל יירו בחיילים השמאלנים ורק אחרי זה בערבים לפי דעתי זה נקרא בגידה (והיית צריך לראות איך כל האוטובוס הסכים איתם) נשמע לי מופרך :
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר תגיד את זה לשניים שראיתי באוטובוס צועקים על איך אם תהיה מלחמה הם קודם כל יירו בחיילים השמאלנים ורק אחרי זה בערבים לפי דעתי זה נקרא בגידה (והיית צריך לראות איך כל האוטובוס הסכים איתם)זה לא ימין קיצוני, זה סתם ילדים מפגרים שחושבים שהם רמבו או כמוני... לעתיד, אל תייחס ברצינות למי שאומר דברים בסיגנון של "תביא עכשו את כל הערבים עני מחסל את כולם!!!!111"...
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר בסדר... זקנים סניליים... מה זה משנה?הם בכול זאת נשמעים כמו אינפנטילים שסתם מוציאים רוח...
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים באותה מידה יכול להיות אימבציל שיצעק "למה כל האלימות הזאת??? כולנו יכולים לישון כפיות מחובקים עם הפלסטינים, ויהיה פה רק טוב!" בבורות גמורה. המשותף לשניהם הוא, שהם רק מדברים
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כל האנשים שאני הכרתי מי-ם הם אחלה אנשים, וממש לא כאלה סתומים... מצד שני, אולי בגלל זה הכרתי אותם...ואגב, רובם שמאלניים :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.