עבור לתוכן

קנינו כלב דוג דה בורדו ואני לא יודע איך לטפל בו....

Featured Replies

פורסם

איכס יא מגעיל... שמע, פה זה לא גרמניה ואין פה בתי בושת לכלבים (בגרמניה יש כאלו. 50 יורו לחצי שעה!!!). כלב חרמן שלא מזיין מפתח סרטן בבלוטת הערמונית. חברה שלי גם טחנתי לה את השכל שתסרס את הכלב שלה והיא "למה ולא רוצה". בסוף שכנעתי אותה, הבאנו אותה לרופא עם הכלב, מה יצא? הערמונית שלו גדלה לגודל של אשכולית קטנה והיה צרייך להוציא גם אותה. :bash:

• תגובות 50
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואלו שמסרסים אינשאללה שיסרסו אותם יא מגעילים יא חיות יא בהמות אתם לא מתביישים?

מה.. לא מתאים לך כלב חרמן אז אתם מסרסים אותו? מה אתם חושבים לעצמכם שזה צעצוע?

ומי שרוצה להחזיק כלב צריך לדעת שכלב חרמן צריך לספק.

אם אתם בעלים טובים ואמיתיים אתם צריכים להביא אותו לפורקן בעצמכם ויש מספיק דרכים אני לא צריך ללמד אתם.

אפילו יגאל עמיר זכה להתייחד עם בחילתו ( ;D )

תגיד, אתה יודע על מה אתה מדבר? סירוס כלבים בא לטובת הכלב ולטובת הסביבה שלו. לא נגדו. "כלב חרמן צריך לספק.." מה ??

כל עוד בעל הכלב לא אמור לדאוג להמשכיות הגזע שלו (וברוב המקרים הוא לא אמור), אין שום דבר רע בסירוס הכלב.

Vitnir צודקת לגמרי לגבי ההשלכות הבריאותיות של כלב שלא מסורס. בנוסף, כלב מיוחם ו"לא מסופק" נוטה להיות אגרסיבי הרבה יותר, ויש כאלו שהופכים ממש סכנה לסביבה שלהם. אז מה תעשה, "תספק אותם"?

פורסם

איך אתה מסביר שכלב מסורס בדרך כלל פאסיבי ומבויש ליד כלבים אחרים. אתה חושב שכלב לא יודע שחתכו לו את את ***. הוא לא נהנה מזה בדיוק באותה מידה שאתה לא תהנה מזה אם יסרסו אותך. אם הוא חרמן תמצא לו איזה כלבה או תקנה לו כלבה מתנפחת (אם יש כזה דבר בכלל). בתור הבעלים שלו זה אחריותך לדאוג לו ולא להתחמק מהבעיה ע"י יצירת בעיה אחרת שפחות מפריעה לך אבל מפריעה לכלב.

חוץ למה אתה מונע מהכלב את אחת ההנאות הכי גדולות בחיים (אתה יודע למה אני מתכוון).

פורסם
  • מחבר

מיסכן הכלב. אבא שלי לא רוצה לקחת אותו לוטרינר שאלתי אותו עכשיו הוא אמר שלא הגיעה הזמן. :kopfpatsch:

אני לא יודע מה לעשות אני מיתבייש להיכנס לוטרינר חח

צריכים לשלם לו כדי שיטפל בכלב או שזה בחינם?

בקשר לאוכל קנינו לו משהו איכותי וכתוב הכל כמה גרם כדי להביא לכלב ששוקל ככה וככה והכל כיאלו הכל מפורט באריזה אבל הבעיה שאני לא יודע כמה הכלב שוקל :-\

ואבא שלי המטומטם הזה אמרתי לו שיקנה תנקבה כי נקבות יותר נאמנות מזכרים הרפתקנים שמחפשים כל היום פעילות ואקשן. והוא לא הקשיב.

פורסם

מיסכן הכלב. אבא שלי לא רוצה לקחת אותו לוטרינר שאלתי אותו עכשיו הוא אמר שלא הגיעה הזמן. :kopfpatsch:

אני לא יודע מה לעשות אני מיתבייש להיכנס לוטרינר חח

צריכים לשלם לו כדי שיטפל בכלב או שזה בחינם?

בקשר לאוכל קנינו לו משהו איכותי וכתוב הכל כמה גרם כדי להביא לכלב ששוקל ככה וככה והכל כיאלו הכל מפורט באריזה אבל הבעיה שאני לא יודע כמה הכלב שוקל :-\

ואבא שלי המטומטם הזה אמרתי לו שיקנה תנקבה כי נקבות יותר נאמנות מזכרים הרפתקנים שמחפשים כל היום פעילות ואקשן. והוא לא הקשיב.

הוטרינר תמיד שמח שבאים לקוחות חדשים

איזה אוכל קניתם?

תישקל אותו על משקל אם יש לכם בבית

תישקל קודם אתה ואחר כך ביחד איתו

אם אין תישקל אותו אצל הוטרינר

כול שאלה שיש לך תרים אליו טלפון ככה תצבור מידע זה חשוב

תקרא גם מאמרים באיטרנט להחכים בעוד מידע

באתר הזה יש מאמרים

http://www.moriahvc.co.il/site/about.asp

שאלתי אותם פעם דרך האימייל שאלה והם ענו לי מהר למרות שאני לא לקוח שלהם אז יש לך גם את האתר הזה

פורסם

באמת מסכן הכלב...

מתבייש ללכת לוטרינר? מאמי, אתה לא הולך לאורולוג, אתה הולך לוטרינר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים