עבור לתוכן

קנינו כלב דוג דה בורדו ואני לא יודע איך לטפל בו....

Featured Replies

פורסם

אבא שלי קנה תכלב ב1000 שקל ולא מובן לי מה להביא לו לאכול? מה לישתות? מתי? כמה?

הוא גם נושך את כל הבית והוא בן חודשיים נובח כיאלו מילחמה חחח פשוט כלב בפעולה לא יודע מה לעשות איתו מאז שהוא בבית אין שקט !

ב5 ליפנות בוקר מעיר את כולם עם הנביחות שלו חח תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב.

הוא רק בין חודשיים והוא זכר בלאגניסט, וזה עוד כלום הוא כבר נושך לנו תידיים ותרגליים ותבגדים, מה עושים איתו?...

• תגובות 50
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שלא תשאל את הבנאדם או את החנות שקנית ממנה, או שתתקשר לאיזה וטרינר ??

פורסם

לך עם הכלב, בהקדם האפשרי לווטרינר, והוא צריך להסביר לכם איך לטפל בו.

כלב זה לא צעצוע, ואם לא מטפלים בו נכון יהיו לכם המון צרות איתו, אם הוא לא ימות...

פורסם

תגיד, ואני אתבטא בצורה הכי שקולה ורגועה שאני יכול, אבא שלך נורמאלי?

קודם כל לא קונים כלב, יש מספיק חמודים שיושבים במיכלאות ומחכים למושיע, דבר שני כלב זה לא צעצוע!, ההחלטה להביא כלב היא החלטה כבדת משקל וצריכה להעשות בהסכמת כל בני הבית, תזכור שכלב זה חיים שאתה חייב לדאוג להם במשך כ-15 שנה, ומה ציפיתם שהכלב לא ישתולל, הוא בן 3 חודשים - גור לכל הדיעות, אם אין לכם סבלנות אליו עכשיו אז מה יהיה אח"כ?, כלב זה לנקות הקאות מהריצפה כשהוא אכל משהו לא טוב ברחוב או שילשולים כשהוא חולה, אם אין לכם סבלנות אליו עכשיו מה יהיה בעוד 5 שנים?, ובעוד 10 שנים?, ובעוד 15 שנה?

נראה לי שלא חשבתם מספיק לפני שהחלטת לקחת כלב.

הצעה שלי - תחזירו אותו לפני שהוא יספיק להיקשר אליכם כי אח"כ זה סתם יצער אותו.

ד.א

גור אוכל אוכל מיוחד לגורים עולה בין 120-250 ש"ח לשק של 9 קילו אצל הווטרינרים וחנויות החיות.

ד.א 2

אני יודע על מה אני מדבר, יש לי 2 כלבים ו-3 חתולים בבית שהם האור בחיי.

פורסם

גם אני לא מבין, אתם לא יודע לטפל בכלב וסתם קניתם?

כלב זה בדיוק כמו תינוק, צריך להאכיל אותו פעמיים ביום (שהוא כזה צעיר), להוציא אותו פעמיים-שלוש ביום שיעשה פיפי וקקי, לשחק איתו, לתת לו תשומת לב, לא להרביץ לו לעולם, תפיחות קלות על מינת ללמד אותו שלא לעשות X או Y זה בסדר.

שהוא כזה צעיר ובלאגניסט זה נורמלי, ככל שהוא יתבגר הוא יהיה פחות מופרע.

פורסם

מסכים לגמרי עם shuy..

וכבר לפי הכותרת (סטייל "קנינו כלב יקר ומגניב!! חכו חכו כשהוא יגדל הוא יקרע את כל הכלבים בשכונה!") הבנתי שאתה כנראה חושב שכלב זה סוג של צעצוע..

פורסם

מישהו באותו עניין יכול לעזור לי בקשר לכלב שלי?

יש לי כלב בן 5-6 חודשים בערך שהוא פינצ'ר חום אבל נראה לי שהוא חצי צ'יוואווה כי הוא מאוד קטן ומאוד נחמד ולא תוקפני

הוא אוהב לשחק כל הזמן וללקק את כולם אבל יש בעיה אחת

הוא כל הזמן מלקק את הפין שלו, שנראה כאילו הוא עושה ביד כל הזמן כי אחר כך עומד לו ואז שהוא רוצה ללקק את כולם בבית אז הם נרתעים ומתעצבנים עד שאף אחד לא רוצה להתקרב אליו בגלל הליקוקים

מה עושים? זה נורמלי? אני מדבר בשיא הרצינות

פורסם

LOL

זה נורמלי לחלוטין להיות קצת חרמן.. ;D

סתם, באמת.. זה נורמלי לגמרי..

פורסם
תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב.
מה עושים איתו?...

אני מאוד מקווה בשבילך ובשביל הכלב שאת הדברים הנ"ל אמרת בצחוק. כי זה מאוד מקומם לשמוע מישהו אומר "אין לי סבלנות לכלב" "מה עושים איתו" כאילו זה איזה חפץ. מה אתם רוצים, הוראות יצרן?

אם אתה והמשפחה שלך עוד לא עיכלתם את הרעיון תעשו את זה עכשיו - כלב הוא בן משפחה נוסף. לכל דבר. גור כלבים הוא כמו תינוק שנולד למשפחה ודורש את כל תשומת הלב בהתאם, לא פחות מזה.

ומי שמזלזל או מפחית מהחשיבות של מה שאמרתי כרגע לא ראוי לגדל חיות מחמד, נקודה. אם אתם בגישה של "מה עושים איתו", תחזירו אותו מייד למקום שממנו הבאתם אותו.

אם לא באמת התכוונת למה שאמרת בציטוט, אז אני מצטער על הבוטות, אבל אם כן אז אתה לא מוכן עדיין לגדל כלב.

פורסם

יש לי כלב בן 5-6 חודשים בערך שהוא פינצ'ר חום אבל נראה לי שהוא חצי צ'יוואווה כי הוא מאוד קטן ומאוד נחמד ולא תוקפני

הוא כל הזמן מלקק את הפין שלו, שנראה כאילו הוא עושה ביד כל הזמן כי אחר כך עומד לו ואז שהוא רוצה ללקק את כולם בבית אז הם נרתעים ומתעצבנים עד שאף אחד לא רוצה להתקרב אליו בגלל הליקוקים

אולי סתם מגרד לו שם? ::)

אם לא באמת התכוונת למה שאמרת בציטוט, אז אני מצטער על הבוטות, אבל אם כן אז אתה לא מוכן עדיין לגדל כלב.

או כל חייה אחרת... לי יש תוכי, שזו חייה מאוד עצמאית (מהבחינה שלא צריך לטייל איתו, לא להאכיל אותו בזמנים קבועים וכו...) ועדיין הוא דורש הרבה תשומת לב- צריך לדאוג שתמיד יהיו לו מיים נקיים, מזון, לנקות את הכלוב... ואני מבטיח לך שהוא עושה הרבה יותר רעש מהכלב. כדי להשתיק תוכי (שגם מתעורר באיזה 5 בלילה) צריך לכסות את הכלוב באיזה שמיכה, רק לא לאטום אותו לגמרי שיהייה לו אוויר, ולא לכסות אותו להרבה זמן (רק ללילה)- אז אני צריך לקום ב9~ 9:30 כדי להוריד את הכיסוי, גם אם אני עייף וממש אין לי כוח שהוא יתחיל להרעיש בשעה כזו, אבל אם לא מוכנים להתפשר על כמה דברים, אז אין טעם להכניס חיית מחמד הבייתה!

פורסם

^^

מסכים עם כל מילה

פורסם

זה נורמאלי שכלב מלקק את הבולבול שלו לפעמים, וזה נורמאלי שעומד לו לפעמים (במיוחד בשבוע-שבועיים האחרונים כי זאת עונת היחום שלהם), אם זה נראה לך מוגזם יש מקום לקחת אותו לווטרינר ולבדוק אם אין איזשהי דלקת או פצע/כיב שם.

פורסם

לא, דווקא הכל נראה בסדר ולא נראה שיש לו בעיה רפואית

אז מה להגיד לאמא שלי שתפסיק להשתגע מהליקוקים שלו וזה שהוא מלקק את האיבר מין לא יהרוג אותנו עם איידס ושאר מחלות?

פורסם

איזה בורים, אני מציע לך תעשה טובה גדולה מאוד לכלב ומכור אותו למישהו שאוהב ומוכן לטפל בכלב :kopfpatsch:

פורסם

תראה את פרק 7 בעונה 10 של סאות'פארק, על זה שבא איזה

מאמן כלבים לחנך את קארטמן, גם פרק מצחיק וגם אינפורמאטיבי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים