פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים יש לי מישו שמעוניין להיפטר מהמחשב הזה עכשיו זו הגירסא הכי חלשה מהסידרה אפשר לראות בלינק הבא :http://www.galaxy.co.il/Product.asp?productid=151 זה המחשב אחד לאחד ללא אף אחת מהתוסופות הרשומות שם ,חוץ מזה שיש עליו כבר ווינדוס מותקן (ספק אם מקורי) המחשב יש לציין במצב כחדש כמעט בתול אני יודע שהוא ממש חלש אני פשוט רוצה לדעת כמה לדעתכם הוא שווה כמה מבחינתכם יהיה מחיר מציאה למחשב הזה??עוד כמה שאלות איך לדעתכם הוא יהיה לשימוש כמו הרצת סרטים מוזיקה ואופיסוכמה זמן הבטריה שלו ת'חזיק בערך?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר זה שהוא יהיה עגלה זה בטוח ,במקסימום מוספים לו זיכרון אם זה משתלם בכללהאחריות היא לעוד שמונה חודשים אם אני לא טועה
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר באמת 2000 זה המחיר שהיה נראה לי הגיוני סך הכל הוא לא בשיבילי אלה בישביל סטודנטית אני לא חושב שמחשב חדש כזה שווה 3000 שחמה לגביי השאלות לגביי איך הוא יתמודד עם השימושים?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים עם חצי ג'יגה זכרון סביר בהחלט.סוללה? כשעתיים וחצי. תלוי באינטנסיביות השימוש.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים כמו שאמרו לך הוא יהיה נייד אבל עגלה...לגבי אופיס וסרטים בסדר אבל כדאי לפחות להדגיל את הזכרון ל512
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.