עבור לתוכן

Playstation 2

Featured Replies

פורסם

שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3?

ואם כן אז מתי בערך.

בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?

פורסם

פעם הבאה תשאל בפורום משחקים

לPS3 הולכות לצאת 2 גרסאות- אחת של 500 דולר ואחת של 600 דולר

והמחיר של הPS2 כבר בקרקע (בטח בחו''ל ואפילו בארץ) אז אני מניח שכדאי לך לקנות עכשיו כי אם תקנה בעתיד כבר לא יצאו משחקים.

פורסם

אז אני מניח שכדאי לך לקנות עכשיו כי אם תקנה בעתיד כבר לא יצאו משחקים.

פחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שטויות במיץ עגבניות מאודה!!!

אתה חושב שלא יצאו יותר משחקים לPS2???!?!? עד היום יוצאים משחקים לPS1 שיצא בשנת 1994 בערך!!!

על מה אתה מדבר!!!

לפותח הדיון.. תקנה מתי שאתה רוצה תמיד ימשיכו להוציא משחקים לPS2 כי זו הקונסולה הכי נמכרת בעולם!

הנה קישור למחיר טוב דרך אגב:

http://www.moniline.co.il/Product.asp?productid=558

רק 879 ש''ח כולל משלוח תהנה

פורסם

מתי יוצאים משחקים לPS1? ד"א היא יצאה הרבה אחרי 1994. יותר בכיוון של 1999 (אולי קצת קודם, אולי קצת אח"כ לא זוכר בדיוק).

PS2 היא הקונסולה הכי נמכרת כי היא נמכרת כבר.. אולי.. 5-6 שנים? הXBOX הצטרפה יותר מאוחר והקיוב היה לא מוצלח (ד"א, הקיוב היה הכי רווחי).

כבר היום מתקשים להוציא משחקים לPS2 שיהיו שחיקים. מה לעשות, הטכנולוגיה שלה מקבילה איפשהו לג'גפורס 2. אני לא חושב שיצאו לה עוד הרבה משחקים, כבר היום בקושי יש משחקים חדשים ששווים משהו.

פורסם

נכון.

כבר רוב המשחקים המעולים הם משחקי צד ראשון, כלומר משחקים שסוני פתחה.

ונכון, יכול להיות שעוד חצי שנה היא תוציא משחקים גם לPS2, אבל אם היא תוציא משחקים גם ל2 וגם ל3 אז לא תהיה סיבה לקנות את 3 נכון?

יפה.

ואגב, המשחק היחידי שאני עוד מצפה לו זה god of war 2, הרי התותחים הכבדים לשנה הזאת: yakuza (גמרתי) okami (משחק) god hand (בעתיד) וFinal Fantasy XII כבר יצאו.

וגם עכשיו זה סוף השנה, כלומר כל התותחים הכבדים יוצאים עכשיו. אני מבטיח לך שיצאו עוד 1,2 משחקים שווים לPS2 עד תקופת החגים של שנה הבאה.

ואני לא מדבר איתך על משחקים שיוצאים לכמה פלטפורמות, כי משחק שאפשר להריץ אותו על PS2 אפשר גם להריץ אותו על מחשב של שנתיים+

אז מה, כדאי לקנות קונסולה לחודשיים? אני אתן לפותח הת'רד המלצה- תהיה מצוייד בהרבה משחקים מהעבר (כל הסדרות הגדולות, DMC,MGS,FF וכו).

פורסם
  • מחבר

תודה.

תענו לי רק על עוד שאלה אחת.

האם אני גם בPS3 יהיה את כל הקטע של הצ'יפים(או שהוא קרוא צרובים גם כך) ושל הכרטיסי זיכרון וכ'ו?

פורסם

בסופו של דבר,כן.

פורסם

... כבר היום בקושי יש משחקים חדשים ששווים משהו.

אתה טועה. מה עם Bully, Okami, Yakuza, DMC3SE, Lumines Plus? לא חסר.

פורסם

Bully לא יחודי, DMCSE הוא בכלל למחשב, yakuza קיבל 7.4 בגיים-ספוט ו8.2 ב-IGN -לא מבריק במיוחד, OKAMI באמת טוב, Lumines Plus עוד לא יצא.

מה שמשאיר אותנו עם משחק טוב, משחק סביר לפי הביקורות(אבל לא מדהים) ומשחק עם פוטנציאל. שלושה משחקים. זה הכל. כמה שעות זה? 20? 24? 30?

פורסם

כאחד ששיחק וגמר את יאקוזה, זה בולשיט.

הסיפור ''מצויר'' יפהפה, מערכת הקרבות ממש מגניבה כשמתרגלים אליה (ולוקח זמן), ושוב, הסיפור הוא פשוט יפהפה ויש טוויסטים שגורמים לך להשתגע ולהמשיך בסיפור.

אוקאמי לא יודע, כרגע משחק, צריך למצוא זמן.

אבל לפי 20 דקות הגיימפליי שלי זה נהדר 8)

DMCSE גם לPS2, אבל אין סיבה לקנות אותו אם שיחקת DMC כי הוא כולה מביא עוד בונוס ולשחק עם ורג'יל (ויש לו רק מהלכים חדשים, לא סיפור חדש).

דווקא לBULLY היו ביקורות לא רעות.

פורסם

אני רק אומר שאין לי שום ניסיון עם משחקי PS2..

התבססתי לפי הביקורות :P

ו-DMCSE וBULLY הם לא יחודיים - ולכן לא מתייחסית אליהם בתור משחקים שבגללם שווה לקנות PS2 (במיוחד שסביר להניח שעל קונסולה אחרת או מחשב הם יראו ה-ר-ב-ה יותר טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים