פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים שלום חבר'ה היום התקנתי את המשחק c&c generals..המשחק פשוט לא עולה לי...עולה רק הלוגו של המשחק .. וזהו יוצא..מישהו יודע מאיפה נובעת הבעיה?תודה מראש לכל העוזרים..!
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים ^חחחחחחח צוות חדשות לדוגמא! =]לא בכל זאת,היה לי את אותה בעיה,עם משחק מקורי,תחכה בערך 7-10 דק'.זה יעלה,אם זאת אותה בעיה כמו שאצלי היה.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר לא בכל זאת,היה לי את אותה בעיה,עם משחק מקורי,תחכה בערך 7-10 דק'.זה יעלה,אם זאת אותה בעיה כמו שאצלי היה.לא זה לא עובד לי..עדכן דריוורים,DX ואת המשחקדרייברים מעודכנים ה dx מעודכן..וגם שמתי קראק...בקשר לעידכון המישחק.. איך אני מעדכן אותו?תודה לעונים..!
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר פשוט תוריד את הפאץ' הכי חדש שלו ותעדכן, לא אמורה להיות בעיה..אחי מאיפה אני מוריד את הפאטץ' ?נכנסתי לאתר הבית וחיפשתי ולא מצאתי...אולי מישהו יכול לתת קישור או משהו ?תודה לכל העונים..!
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandconquergenerals/download.html?sid=6141350 בהצלחה..
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים יש לך הורדה דפוקה של המשחק, וקראק דפוקתקנה את המשחק - עם ZEROHOUR תוכל למצוא מקורי ה100 ש"ח (זה ממש כלום)והמחיר של האוסף FIRST DECADE צריך לרדת בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.