פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ?כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |:איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית.- מדובר על IE 6, לא החדש.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים זה לא קשור לתוכנה אלא להגדרות ה-WIN.לך ללוח הבקרה ושם ל-"אזורים ואפשרויות שפה" (או איך שלא קוראים לזה), ותחליף את ברירת המחדל של המקלדת מעברית לאנגלית (תעביר את האנגלית מעל העברית).שים לב לא למחוק את העברית לגמרי - אחרת לא תוכל לכתוב בעברית.הנה תמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר זה לא קשור לתוכנה אלא להגדרות ה-WIN.לך ללוח הבקרה ושם ל-"אזורים ואפשרויות שפה" (או איך שלא קוראים לזה), ותחליף את ברירת המחדל של המקלדת מעברית לאנגלית (תעביר את האנגלית מעל העברית).שים לב לא למחוק את העברית לגמרי - אחרת לא תוכל לכתוב בעברית.הנה תמונה:וזה יהפוך את האנגלית לברירית מחדל גם בתוכנות האחרות ? ב-ICQ ? ב-Office ?ננסה ונראה |:יש דרך לעשות שזה לא יקרה גם בתוכנות אחרות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.