פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים הם בכלל לא הכינו לו מודלאם תעשו פקודת קונסול כדי לראות ממבט שלישי אתם תראו בסך הכל את הרובה מרחף באווירמה הפקודה?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים ב- Half Life 1 יש באחד המשרדים תמונה של גורדון כ"מדען השנה"...חוץ מהתמונה הזאת לא זכור לי שהראו אותו במשחק.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים לא אתם לא מביניםלרובה קוראים גורדון פרימן, ומדי פעם בשביל יחסי ציבור הוא מצטלם בחיקו של איזה חנון ג'ינג'י בחליפה מוזרה
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים בהמשך להודעה שלי מקודם- אל תשאלו איך אבל מצאתי את זה איכשהו... מתוך HL1 כמובן.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים בHL1 היה לו מודל, בBS היה גם cut sence שאתה בתור בארני רואה שני Delta's סוכבים את גורדון כשהוא מעולף(מקביל לקטע בHL1 שלוחקים אותך בשבי).
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים נכון....אם אני לא טועה גם ב-Opposing Force רואים את גורדון קופץ לפורטל לעולם ה-Xen.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים בHL2 במעבדה של קליינר מצד שמאל של הדלת שאם פותחים אותה מגיעים לחדר של הפורטל.יש תמונה של כל המדענים כולל פרימן הפרצוף של ברין מחוק חחח. יש שם גם את הפרצוף של ELI VANCE אבל שכחתי לרשום את זה בתמונה.... אני לא בטו אבל יכול להיות שליד גורדון עומד GMAN?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים בHL:bf רואים אותו על מסכי הטלויזיה בדרכו למעבדה התבלבלת- מה זה bf? התכוונת ל- opposing force? ??? ותזכיר לי באיזה קטע מדובר בדיוק אם אפשר...
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים ת'ם באמת גנובים או שת'ם עושים ת'עצמכם? http://images.google.co.il/images?q=half%20life%20gordon&ie=UTF-8&oe=UTF-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=N&tab=wi
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים התבלבלת- מה זה bf? התכוונת ל- opposing force? ???ותזכיר לי באיזה קטע מדובר בדיוק אם אפשר...הכוונה היא לHalf Life 1: Blue Shift
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.