פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים רק ב-EP1 חיפשתה?אולי יש ברגיל...אני לא זוכר שום מקום בשני המשחקים שיש מראה או משהו...ואפשר לשאול למה?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים הם בכלל לא הכינו לו מודלאם תעשו פקודת קונסול כדי לראות ממבט שלישי אתם תראו בסך הכל את הרובה מרחף באוויר
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר הם בכלל לא הכינו לו מודלאם תעשו פקודת קונסול כדי לראות ממבט שלישי אתם תראו בסך הכל את הרובה מרחף באוויראתה בטוח בזה , בדקת את זה או שאתה משער?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים החברה בhl2world גילו את זה ואז מישהו התנדב להכין מודל ודווקא יצא לו טובהסיבה פשוטה מאודבhl1 היה מולטיפלייר ישר איך שהמשחק יצא ובגלל זה הכינו את המודל של גורדוןאבל שhl2 יצא המולטיפלייר שלו לא היה קיים בכלל ובגלל זה הם אמרו שמיותר לעבוד על מודלואם תשים לב ב hl2 deathmatch אין בכלל מודל של גורדון או אחד מהדמויות, רק המורדים והקומביין
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אתה בטוח בזה , בדקת את זה או שאתה משער?הוא צודק...אני ניסיתי את זה פעם וראיתי...
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אפשר לדעת מה הפקודה ? ובאמת? חחח איזה ליימירים סתם צוחק, בדוק אם אין צורך למה סתם לעשות ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים עזבו לראות אותו..למה הוא בכלל לא מדבר?הגבר הקלאסי. שתקן, לא דופק חשבון, בעיקר שתקן.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים שתקן שתקן אבל מילה אחת הוא לא הוציא כל המשחק רק אלכס(או אלייקס,אותו...) מבלבלת במוח
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אפשר לדעת מה הפקודה ? ובאמת? חחח איזה ליימירים סתם צוחק, בדוק אם אין צורך למה סתם לעשות ? הם בכוונה עושים את זה ככה, אין שום סרטון מצד שלישי, אין מודל אין כלום.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים יש לזה סיבה: (אולי לא סיבה טובה אבל זאת הסיבה)אתם משחקים את גורדון. המטרה של החבר'ה בVALVE היא תמיד מה השחקן מרגיש ומה הוא חושב.. וזה בעצם אתם ולא גורדון.לכן הוא לא אומר כלום ואין לו דמות כי זה בעצם אתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.